Sport

Marius Croitoru a prins glas! Replică pentru Valeriu Iftime după Chindia – FC Botoșani 1-2: „Dacă avea ceva de reproşat, trebuia să îmi spună mie în faţă!”

FC Botoșani s-a impus în fața Chindiei Târgoviște, scor 2-1, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, a avut o replică pentru Valeriu Iftime.
15.04.2022 | 21:18
Marius Croitoru a prins glas Replica pentru Valeriu Iftime dupa Chindia  FC Botosani 12 Daca avea ceva de reprosat trebuia sa imi spuna mie in fata
FC Botoșani s-a impus în fața Chindiei Târgoviște, scor 2-1, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, a avut o replică pentru Valeriu Iftime
ADVERTISEMENT

În prezent, FC Botoșani se află pe locul 8 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute.

Marius Croitoru, replică pentru Valeriu Iftime după Chindia Târgoviște – FC Botoșani 1-2

Marius Croitoru s-a arătat deranjat de atacurile pe care Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, le-a lansat, în ultima perioadă, la adresa sa. Acesta susține că finanțatorul moldav ar fi trebuit să-i spună nemulțumirile sale în privat și nu în spațiul public.

„Nu este uşor pentru a rămâne în preajma primelor locuri. Jucăm ca o echipă, nici ei nu mai au aceeaşi forţă. A fost un meci greu. Chindia e o echipă bună şi dacă exista mai mare atenţie, nu eram aici nici noi, nici ei aici.

ADVERTISEMENT

O victorie este importantă în orice moment. Aceste trei puncte dau greutate pentru că noi veneam după două meciuri execrabile. Asta nu e faţa Botoşaniului. Eu nu antrenez asta. Un meci câştigat prost, nu ne-am uitat cum am ajuns acolo.

După ce am venit din Antalya nu am avut unde să ne antrenăm, am pierdut relaţiile de joc. Dar uşor încercăm să ne revenim. Am fost un antrenor care am dus echipa din play-off şi în al treilea au lipsit zece minute.

ADVERTISEMENT

Au apărut lucruri care au dezechilibrat echipa şi pe mine. Sperăm să ieşim cu bine anul acesta. Am spus, din punctul meu de vedere, nu îşi au rostul. Nu este ok.

Dacă avea ceva de reproşat (n.r. Valeriu Iftime), trebuia să îmi spună mie în faţă. Este starea mea şi nu joc teatru în faţa nimănui. Vorbesc ceea ce simt. Nu e uşor pentru jucători să vadă că antrenorul e atacat.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu, asta simt acum. Vom vedea ce va urma în perioada următoare. Se vorbeşte frumos pentru că sunt îndreptăţiţi cei care o fac. Vorbele mele sunt egale cu zero. Este o bucurie, dar doar atât.

Nu am realizat nimic. Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plece de lângă mama, tata”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT