Sport

Marius Croitoru a semnat pe doi ani cu FC Argeș. Ce obiectiv are și ce despăgubiri a primit Andrei Prepeliță

Marius Croitoru, fostul antrenor al lui FC U Craiova 1948, a semnat cu FC Argeș, unde l-a înlocuit pe Andrei Prepeliță. Are obiectiv calificarea în play-off.
26.10.2022 | 16:15
Marius Croitoru a semnat pe doi ani cu FC Arges Ce obiectiv are si ce despagubiri a primit Andrei Prepelita
Marius Croitoru a semnat un contract valabil pe 3 sezoane. Sursă foto: @Facebook FC Argeș
ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliță a fost dat afară după înfrângerea cu 2-0 cu Petrolul Ploiești, iar fosta campioană a României are deja un nou antrenor.

Marius Croitoru, noul antrenor al lui FC Argeș

Marius Croitoru nu a stat mult fără echipă după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu. Antrenorul a semnat un contract valabil pe trei ani cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Alb-violeții au făcut anunțul printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului: „Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești”. 

ADVERTISEMENT

Deși nu voia să semneze rezilierea și s-a prezentat la antrenamentul echipei, Prepeliță a cedat în cele din urmă și a primit trei salarii compensatorii.

Marius Croitoru are obiectiv calificarea în play-off-ul SuperLiga

Marius Croitoru nu va avea viață ușoară la FC Argeș, mai ales că are setat ca obiectiv principal calificarea în play-off-ul SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FC Argeș se află în acest moment pe locul 11, cu 17 puncte după 15 etape, însă la doar trei puncte distanță de primul loc de play-off ocupat de FCSB.

Croitoru va veni de asemenea cu un staff nou, după ce și ceilalți colaboratori ai lui Andrei Prepeliță și-au reziliat înțelegerile cu piteștenii.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru va debuta pe banca lui FC Argeș, duminică, 30 octombrie, în deplasare cu UTA, de la ora 18:15.

Andrei Prepeliță, desființat de primarul Gentea: „Să stea să antreneze portarii”

Primarului Piteștiului a lansat un atac dur la adresa lui Andrei Prepeliță, care nu voia să părăsească echipa: „Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârsit. Să stea să antreneze portarii. Însă, nu înțelege totuși că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?

Nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă, dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate? Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club.

Văd că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului. Am înțeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Și ce vedem? Unii dintre ei nici măcar nu mai prind lotul”, a declarat edilul conform ProSport.

  • 3 ani e durata contractului lui Andrei Prepeliță
  • 3 puncte e distanța dintre locul 11 ocupat de FC Argeș și locul 6, ocupat de FCSB
ADVERTISEMENT