Fotbal intern

Marius Croitoru, euforic după FC Botoșani – CFR Cluj 2-1: ”Puteam să le dăm lejer mai multe”

08.02.2021 | 23:30
Marius Croitoru euforic dupa FC Botosani  CFR Cluj 21 Puteam sa le dam lejer mai multe
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Croitoru a fost euforic după victoria din meciul FC Botoșani – CFR Cluj 2-1, din etapa a 22-a a Ligii 1, obținută pe un teren foarte greu.

Campioana en-titre s-a încurcat pe terenul înghețat de la Botoșani și a ratat încă o dată șansa de a trece peste FCSB în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost nervos după prima înfrângere a sa în campionat de când este antrenorul ardelenilor și a dat vina pe terenul înghețat, pe care jucătorii au fost nevoiți să joace.

Marius Croitoru și-a felicitat jucătorii după meciul FC Botoșani – CFR Cluj 2-1

”Sentimentul e unul frumos, dar tot meritul e al jucătorilor. În prima repriză, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, o puteam face lejer. Am arătat a echipă mare. Îi felicit personal, sunt niște jucători incredibil de minunați, niște caractere frumoase”, a declarat Marius Croitoru după FC Botoșani – CFR Cluj 2-1.

ADVERTISEMENT

”Toate datele pe care le avem de la începutul anului, cred că avem cele mai puține goluri din faze fixe. De data aceasta, Dumnezeu a ținut cu noi, am avut și puțină șansă. Puteam să mai marcăm, dar la fel de bine puteam lua gol la ultima fază, când a scos Hankic”, a mai spus tehnicianul moldovenilor.

”Ne consolidăm poziția din play-off. Acum contează foarte mult să tratăm fiecare meci cu maximă inteligență, pentru că, e clar, suntem o forță, dar nu trebuie să ne pierdem capul, ci să rămânem bine ancorați în realitate. Vom fi sigur calificați când calculele hârtiei sunt favorabile nouă. Până atunci nu trebuie să ne relaxăm.

ADVERTISEMENT

Am soluții în apărare. Ne-am acoperit acolo după plecarea lui Denis Haruț. Am adus încă doi tineri, sunt de viitor, exact pe profilul a ceea ce caută Botoșaniul”, a încheiat Croitoru.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a urcat pe locul 5, cu 33 de puncte, iar CFR Cluj ratează șansa de a trece pe prima poziție, având în continuare 47 de puncte, cu unul mai puțin decât FCSB.

ADVERTISEMENT

Pentru FC Botoșani urmează duelul din optimile de finală ale Cupei României cu Universitatea Craiova, de joi, 11 februarie, și partida din campionat cu Gaz Metan Mediaș, de luni, 15 februarie.

ADVERTISEMENT