Fotbal intern

Marius Croitoru, urare haioasă pentru Marinos Ouzounidis: ”Să înceapă cu stângul”

10.02.2021 | 18:07
Marius Croitoru urare haioasa pentru Marinos Ouzounidis Sa inceapa cu stangul
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a avut o urare haioasă pentru noul tehnician al Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, și speră ca acesta să-și înceapă mandatul cu stângul, cei doi urmând a fi adversari în optimile de finală ale Cupei României.

În conferința de presă premergătoare întâlnirii, grecul a avut numai cuvinte de laudă pentru moldoveni și în mod special pentru Croitoru și felul cum abordează aceasta jocurile.

ADVERTISEMENT

Partida FC Botoșani – Universitatea Craiova, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa joi, 11 februarie, de la ora 20:30.

Urări de ”bine” de la Marius Croitorul pentru Marinos Ouzounidis

”Este un antrenor care are în CV echipe mari, precum cele din Grecia. Are participări în cupele europene, este un antrenor mare pentru noi. Eu îi urez bun venit în România și să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul”, i-a urat Marius Croitoru lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

”Mi-aș fi dorit un adversar mai facil, din păcate am căzut cu o echipă bună, care și-a propus să câștige ambele trofee majore, campionatul și Cupa. Acest lucru ne încurcă puțin, ne dă peste cap calculele, dar e clar că vom încerca să aliniem cea mai bună formulă la ora jocului.

Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători importanți la nivel de campionat intern și echipele naționale ale României. Știu că trebuie să mă aștept la o echipă a Craiovei dornică să treacă mai departe”, a declarat tehnicianul de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis schimbă sistemul la U Craiova

În conferința de presă de dinaintea jocului cu Universitatea Craiova, Marius Croitoru a vorbit și despre marea sa problemă: ”Singura problemă majoră este starea gazonului, la noi a nins foarte mult în utlima săptămână și ne-a dat peste cap puțin”.

După ce în ultima perioadă, sub comanda lui Cristiano Bergodi, apoi a lui Corneliu Papură, și în ultimele două meciuri cu interimarul Dragoș Bon pe banca tehnică, oltenii au evoluat în sistemul 4-3-3, Marinos Ouzounidis crede că noua sa formație ar da un randament mult mai bun într-un alt sistem.

ADVERTISEMENT

Încă de la primele antrenamente, grecul a început să testeze două noi variante de joc, iar FANATIK a aflat că acesta vrea să implementeze unul dintre sistemele 4-2-3-1 și 3-5-2. În ambele cazuri sunt câțiva jucători care sunt siguri de posturile lor, aici fiind vorba de Mirko Pigliacelli, Ștefan Vlădoiu, Marius Constantin, Nicușor Bancu, Dan Nistor, Alexandru Cicâldău și Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 10,50 este cota pentru „FC Botoșani se califică la penalty-uri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT