Life

Marius Elisei, anunț neașteptat după ce s-a afișat cu noua sa iubită: ”Nu mă mai căutați”

Marius Elisei a făcut un anunț complet neașteptat după ce s-a afișat cu noua sa iubită. Se pare că fostul soț al Oanei Roman a dat de probleme.
28.09.2023 | 18:38
Marius Elisei anunt neasteptat dupa ce sa afisat cu noua sa iubita Nu ma mai cautati
Marius Elisei, anunț neașteptat după ce s-a afișat cu noua sa iubită. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Elisei și Oana Roman au fost împreună ani buni. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, iar mai apoi au decis să își mai dea o șansă. Acum însă, despărțirea pare a fi una definitivă.

Marius Elisei, anunț neașteptat după ce s-a afișat cu noua sa iubită

Recent, Marius Elisei s-a afișat pe internet cu noua sa iubită. Iar fanii au rămas surprinși de gestul său. Nu puțini sunt cei care l-au felicitat și le-au făcut complemente celor doi. Iată că acum însă, apar și problemele.

ADVERTISEMENT

La aproape o zi de când Marius Elisei a publicat fotografia, au apărut și câteva situații neplăcute. Se pare că fostul soț al Oanei Roman a ramăs fără număr de telefon, după cum povestește chiar el. Ce s-a întâmplat?

Marius Elisei a făcut un apel la toți cei care au numărul său de telefon să nu îl mai contacteze. Se pare că acel număr de telefon era înregistrat pe contractul Oanei Roman, iar vedeta a decis să îl închidă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul spune că nu este supărat și că fosta sa soție nu trebuie să îi dea socoteală. Singura lui problemă este ca toți cei care vor să ia legătura cu el să aibă răbdare, până când Marius Elisei își va lua un nou număr de telefon.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon… să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, pentru că nu îl mai dețin. Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis.

ADVERTISEMENT

Asta e! Nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să mă sune sau să mă anunțe, nici nu mă interesează, să fie de bun augur! Să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr!

O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr”, a povestit Marius Elisei pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Oana Roman

Menționăm faptul că anunțul făcut de acesta vine după ce anterior, Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei și-a dorit o împăcare. Vedeta a făcut publice și niște mesaje de la fostul ei soț.

Pentru un moment, Oana Roman și-a dorit să reia relația, doar de dragul fiicei sale. Ulterior însă, aceasta s-a răzgândit. Chiar și așa, cel mai probabil nu s-ar fi așteptat ca fostul ei soț să se afișeze atât de repede în compania altei persoane.

Amintim faptul că Marius Elisei nu a fost prezent nici în prima zi de școală a fiicei sale. La acel moment, Oana Roman povestea că fiica ei era destul de tristă. Vedeta mai dezvăluia însă că Isa este totuși o fire puternică, iar împreună vor trece peste toate.

ADVERTISEMENT