Sport

Marius Lăcătuș, atac la premierul Ciolacu: „Poate nu știe varianta cu sclavii!”

Marius Lăcătuș a avut un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu, după ce Gigi Becali a spus că FCSB va juca în Ghencea.
04.07.2023 | 20:44
Marius Lacatus atac la premierul Ciolacu Poate nu stie varianta cu sclavii
Marius Lăcătuș, atac la premierul Marcel Ciolacu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Fiara” a amintit și de momentul când Gigi Becali a propus o revoltă a cluburilor cu privire la regula U21, însă mulți conducători nu au venit de partea lui, iar patronul vicecampioanei României i-a făcut ulterior sclavi.

Marius Lăcătuș, atac la premierul Marcel Ciolacu

Marius Lăcătuș a avut un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu, după ce Gigi Becali a spus că FCSB va juca în Ghencea cu siguranță, pentru că așa a promis premierul României:

ADVERTISEMENT

„Părerea mea nu mi-o schimb, indiferent dacă domnul premier a spus că FCSB poate juca în Ghencea. Domnul Premier nu poate să-mi dea mie ordine, dacă e să ne luăm după ce a spus Gigi Becali.

Și acum 10 zile spunea că se schimbă regulamentul, s-a dus triumfător la Ligă acolo și a ieșit cu sclavii. Domnul ministru probabil nu știu de ieșirile astea. Crezi că va sta și nu va spune nimic dacă nu va fi lăsat să joace pe Ghencea?”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e simplu, nu mă uit la meci și nu mă duc pe stadion. Nu mă uit, că nu mă leagă mai nimic. Dacă Peluza Sud va avea un conflict, nu va avea cu fanii FCSB-ului, ci cu conducerea echipei.

Modul la care el s-a comportat la plecarea din Ghencea mi-a lăsat un gust amar, de-asta nu sunt de acord să joace FCSB pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

Nu cred că cei de la Ministerul Apărării au luat hotărârea așa peste toți, să nu fie lăsată FCSB să joace pe Ghencea”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

„Peluza Nord și Peluza Sud sunt în conflict”

Gabi Balint este de părere că pot apărea conflicte dure între Peluza Nord și Peluza Sud în cazul în care FCSB va juca pe Ghencea: „Domnul prim-ministru avea ocazia să meargă la Steaua-Dinamo acum ceva timp sau poate că nu era în funcție și nu era interesant atunci pentru el. Eu auzisem că FCSB va ajunge să joace în Ghencea din toamnă.

ADVERTISEMENT

Dacă tot nu e voie să se implice politicul la noi, de ce să nu intervină și să fie permis acum pentru alții. Stadionul respectiv nu a fost închiriat, pentru că nu au fost puse unele lucruri la punct. Se pot rezolva lucrurile, da”.

„Nici n-au fost multe cluburi care au dorit să joace acolo. E drept, FCSB a vrut să joace acolo. Conflictul va fi și dacă va juca acolo, din păcate, nu se ține cont. Patronul FCSB-ului spunea că nu vrea să joace acolo, ca să evite conflicte, dar s-a schimbat, după cum suntem obișnuit.

Peluza Nord și Peluza Sud sunt în conflict și se pot întâmpla unele lucruri, pe care nu le dorim. O să se joace, o să se termine și cu problema asta. Și la Craiova a fost greu până s-au obișnuit”, a mai spus și Gabi Balint.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT