Sport

Marius Măldărășanu știe unde s-a făcut diferența în U Cluj – Hermannstadt 1-0: ”Multe nu sunt de spus”

Marius Măldărășanu le-a reproșat jucătorilor săi golul încasat în finalul meciului U Cluj - Hermannstadt 1-0, care a dus la eliminarea din Cupa României Betano.
04.04.2024 | 00:09
Marius Maldarasanu stie unde sa facut diferenta in U Cluj  Hermannstadt 10 Multe nu sunt de spus
Marius Măldărășanu le-a reproșat jucătorilor săi golul încasat în finalul meciului U Cluj - Hermannstadt 1-0, care a dus la eliminarea din Cupa României Betano. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Sibienii au pierdut pe Cluj Arena, scor 0-1, cu un gol încasat la ultima fază. Anselmo a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și a înscris din apropiere, după ce Căbuz a respins cu mare greutate o lovitură de cap a lui Valentin Gheorghe.

Marius Măldărășanu, prima reacție după U Cluj – Hermannstadt 1-0

La finalul partidei U Cluj – Hermannstadt, din sferturile de finală ale Cupei României Betano, antrenorul Marius Măldărășanu a dat vină pe neșansă pentru această înfrângere venită în finalul jocului, chiar dacă echipa sa nu a prestat cel mai bun fotbal.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să ne batem până la final. Multe nu sunt de spus. A fost un meci echilibrat. Ocazii nu au fost, doar două bare. Am pierdut mingea de câteva ori. Poate deveni un complex față de ei. A devenit o mică rivalitate.

Mergem înainte, avem un meci contra lor. Ne doream să câștigăm. Trebuie să vină și reversul. Nu poate să țină la nesfârșit. Ei nu ne-au pus probleme. Am pierdut mingea. E neșansă că ai luat gol în minutul 90.

ADVERTISEMENT

Asta e dureros. Cuvintele dor. Nu dau nume și nu dau în jucătorii mei. Trebuiau să țină mai mult de minge pe finalul jocului!”, a declarat Măldărășanu, după eliminarea din Cupa României Betano.

Ianis Stoica a recunoscut superioritatea clujenilor

Atacantul lui FC Hermannstadt, Ianis Stoica, care în iarnă a plecat cu scandal de la Universitatea Cluj, a fost înjurat și huiduit la fiecare atingere de balon, dar a precizat că nu este obișnuit cu presiunea și nici nu i-a auzit pe fanii clujeni.

ADVERTISEMENT

”Nici nu i-am auzit, am jucat și pe stadioane mai pline. Sunt obișnuit cu presiunea, e alegerea lor. Fiecare face ce vrea. Important e că am ieșit din Cupă. Trebuie să ne luăm revanșa în meciul de campionat.

Poate au fost puțin mai buni, meritau să meargă mai departe. Trebuie să fim fair-play, să recunoaștem că au fost mai buni, dar peste trei zile avem un nou meci și trebuie să ne luăm revanșa”, a spus Stoica.

ADVERTISEMENT

Fericiți pentru calificarea în semifinalele Cupei României Betano, jucătorii de la Universitatea Cluj și-au ales echipa pe care își doresc să o întâlnească în semifinale și speră ca cel puțin să egaleze performanța de anul trecut când au jucat ultimul act.

ADVERTISEMENT
2,02 este cota oferită de Betano pentru pronosticul „ambele marchează” în partida Universitatea Craiova - Oțelul Galați