Life

Marius și Andrei de la Survivor România, acuzații dure la adresa Elenei Marin: „Încerca să îi denigreze pe ceilalți”

Marius și Andrei de la Survivor România au făcut acuzații dure la adresa Elenei Marin. Cei doi războinici au vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.
14.07.2021 | 19:41
Marius si Andrei de la Survivor Romania acuzatii dure la adresa Elenei Marin Incerca sa ii denigreze pe ceilalti
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au vorbit despre Elena Marin și ce s-a întâmplat în timp ce era la Survivor România. Cei doi au vorbit și despre relația cu Maria Chițu, fosta lor coechipieră.

Finalistul Andrei și semifinalistul Marius au legat o adevărată prietenie în Republica Dominicană. Invitați la „Ștafeta mixtă”, cei doi au vorbit despre experiența trăită în echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Marius și Andrei de la Survivor România, acuzații dure la adresa Elenei Marin

Marius Crăciun și Andrei Dascălu i-au adus acuzații dure faimoasei Elena Marin. Aceștia au început să o cunoască mai bine după ce s-au unificat echipele și susțin că faimoasa se victimiza mereu, chiar dacă nu era cazul.

Marius susține că Elena a avut mereu laude pentru el și Marius, spunându-le că sunt educați. Ulterior, faimoasa nu i-a mai privit la fel pe cei doi.

ADVERTISEMENT

„Noi am devenit dușmanii Elenei, nu ne mai privea la fel. Ea tot timpul ne-a spus că îi place de noi pentru că suntem educați, iar la următoarea discuție ne-a spus că nu avem coloană vertebrală, că se vede caracterul nostru.

I-am spus că dramatizează foarte mult, erau niște chestii pe care le ducea la extrem și încerca să îi denigreze pe ceilalți”, a mărturisit Marius Crăciun, potrivit WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei a declarat că Elena s-a schimbat și mai mult după ce s-a certat cu băieții și s-a întors și împotriva războinicilor.

„Când s-au certat băieții rău cu Elena și s-au făcut bisericuțe, poate atunci s-a gândit că trebuie sa meargă pe calea asta. Ea nu a mai fost jignită. În Consiliu îmi era milă de ea.

ADVERTISEMENT

De la unificare, când am început să îi cunosc pe băieți, am văzut că se victimiza în continuare și în camp noi stăteam cu băieții și nu îi făcea nimeni nimic.

În Consiliu începea să reproșeze, să spună că este jignită, dar nu îi făcea nimeni nimic. Elena chiar se victimiza”, a declarat și Andrei pentru sursa citată anterior.

Elena Marin, una dintre cele mai controversate concurente

Elena Marin a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Faimoasa a avut un număr mare de fani, dar și hateri care au displăcut-o pentru victimizarea din competiție.

Certurile cu Zannidache au împărțit în două fanii reality show-ului de la Kanal D. Câștigătorul sezonului 2 Survivor România nu a „iertat-o” nici acum pe fosta lui coechipieră, pe care o acuză că a jucat teatru.

ADVERTISEMENT