Fotbal intern

Marius Ştefănescu, revelaţia de la Sepsi, pe radarul lui CFR Cluj! Ardelenii pregătesc o ofertă pentru “perla” lui Grozavu. EXCLUSIV

14.12.2019 | 20:23
Marius Stefanescu revelatia de la Sepsi pe radarul lui CFR Cluj Ardelenii pregatesc o oferta pentru perla lui Grozavu EXCLUSIV
Marius Ştefănescu, revelaţia de la Sepsi, pe radarul lui CFR Cluj! Ardelenii pregătesc o ofertă pentru perla lui Grozavu. FOTO: Denis Ciobotariu şi Marius Ştefănescu in meciul de fotbal dintre Dinamo si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din etapa 21 a Ligii 1, disputat pe stadionul Dinamo din Bucuresti,
ADVERTISEMENT

Sepsi trece printr-o perioadă fastă sub comanda lui Leo Grozavu. Echipa a reuşit să lege două victorii la rând, 4-0 cu Academica şi 2-1 cu Dinamo şi a urcat până pe locul 9 în clasament, chiar în spatele “câinilor”. Marius Ştefănescu este una dintre surprizele plăcute ale covăsnenilor, tânărul jucător fiind deja pe radarul echipelor importante.

Marius Ştefănescu, revelaţia de la Sepsi, pe radarul lui CFR Cluj!

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj îl vrea pe tânărul atacant al lui Sepsi şi pregăteşte o ofertă de transfer încă din această iarnă. Ştefănescu este eligibil pentru un loc de U-21 ceea ce îl face cu atât mai valoros pentru clujeni, care au probleme la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Marius Ştefănescu performează foarte bine sub comanda noului antrenor al echipei, Leo Grozavu. Etapa trecută, atacantul în vârstă de 21 de ani a dat primele sale goluri în Casa Pariurilor Liga 1. Ştefănescu a reuşit o “dublă” în confruntarea câştigată de Sepsi cu 4-0 în faţa Academicii Clinceni.

Chiar dacă nu a reuşit să înscrie împotriva lui Dinamo, Ştefănescu a făcut un meci bun în Şoseaua Ştefan cel Mare şi a pus umărul la o victorie importantă a echipei sale. Ştefănescu a reuşit să îi convingă pe cei de la CFR Cluj după doar 10 meciuri disputate în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj suferă în continuare la capitolul jucătorilor U-21

Campioana României caută soluţii de jucători U-21 pentru play-off, în condiţiile în care Dan Petrescu joacă în acest moment cu Itu şi Costache cel mai mult pe locurile eligibile jucătorilor de tineret.

“Bursucul” îl mai are la dispoziţie şi pe Alex Paşcanu, însă fundaşul venit de la Leicester City nu s-a acomodat la Cluj şi ar putea să plece în această iarnă, după doar 6 luni la CFR.

ADVERTISEMENT

Marius Ştefănescu a jucat de şase ori sub comanda lui Csaba Laszlo în acest sezon, însă Leo Grozavu i-a dat mai multă încredere şi l-a titularizat în ultimele 4 etape, evoluţiile atacantului răsplătind curajul noului antrenor.

Marius Ştefănescu, revelaţia de la Sepsi, pe radarul lui CFR Cluj! Ardelenii pregătesc o ofertă pentru perla lui Grozavu. EXCLUSIV
Marius Ştefănescu, revelaţia de la Sepsi, pe radarul lui CFR Cluj! Ardelenii pregătesc o ofertă pentru perla lui Grozavu. EXCLUSIV

Grozavu l-a resuscitat şi pe Florin Ştefan, trecut pe bancă de Csaba Laszlo

De altfel, Grozavu a mai reactivat un tânăr jucător român de mare perspectivă de la Sepsi. Este vorba despre Florin Ştefan. Titular pentru România U-21 în vară la Euro, Ştefan a fost trecut pe bancă în ultimele meciuri ale lui Csaba Laszlo.

ADVERTISEMENT

Odată cu venirea lui Grozavu la echipă, Florin Ştefan şi-a recăpătat locul de titular în echipă şi  evoluţiile sale cresc de la etapă la etapă.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani are Marius Ştefănescu
  • 50.000 de euro este cota de piaţă a tânărului atacant