Sport

Marius Şumudică, atras cu cel mai mare salariu din SuperLiga! Ce echipă îi oferă o avere. Exclusiv

Marius Şumudică este liber de contract şi este dorit insistent de U Cluj. FANATIK a aflat că "şepcile roşii" l-au curăţat pe Toni Petrea şi îl vor cu orice preţ pe Şumi, salariul oferit fiind cel mai mare din România.
14.08.2023 | 17:07
Marius Sumudica atras cu cel mai mare salariu din SuperLiga Ce echipa ii ofera o avere Exclusiv
Marius Şumudică, atras cu cel mai mare salariu din SuperLiga! Ce echipă îi oferă o avere. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică este unul dintre cei mai în vogă antrenori din România, chiar dacă este liber de contract. Şumi s-a enervat şi a refuzat să mai antreneze Rapidul în acest sezon după declaraţiile fanilor, dar ar putea ajunge la un alt club din SuperLiga.

Marius Şumudică, atras la U Cluj cu cel mai mare salariu din România!

Din informaţiile FANATIK, antrenorul Toni Petrea este out de la U Cluj după începutul modest de campionat şi oficialii “şepcilor roşii” îl vor cu orice preţ pe Şumudică. Iar antrenorul este momit la Cluj cu cel mai mare salariu din România.

ADVERTISEMENT

Clujenii i-au pus pe masă un salariu de 38.500 de euro, record absolut la noi în ţară. Rămâne de văzut dacă Marius Şumudică va fi convins să preia Universitatea Cluj, echipă care a adunat şase puncte după primele 5 etape, având o singură victorie.

Emil Boc vrea performanţă la U Cluj în an electoral

Dar, ambiţiile sunt mari la Cluj în acest sezon. Urmează un an electoral, iar edilul Emil Boc vrea ca formaţia fanion a oraşului să performeze şi să se bată în premieră de la egal la egal cu rivala CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj este formaţia susţinută de un număr mult mai mare de fani decât rivala din oraş. Chiar dacă a făcut performanţe uluitoare în ultimul deceniu şi jumătate, bazinul de suporteri al celor de la CFR Cluj rămâne unul limitat.

Ce spune Şumi: “Marius Şumudică este un antrenor scump. U Cluj mai are nevoie de 4-5 jucători”

Marius Şumudică nu ar spune “nu” ofertei de la Universitatea Cluj şi a recunoscut în direct că este un antrenor scump. Şumi spune că se va aşeza la masa negocierilor după ce echipa nu va mai avea antrenor:

ADVERTISEMENT

“Vă spun că Marius Şumudică este un antrenor scump. Normal, în funcţie de performanţă. Dar nu sunt un antrenor ieftin. Am văzut că sunt dorit de U Cluj, de toată lumea. 

Când echipa nu va mai avea antrenor, ne vom aşeza la discuţii. Nu este nicio problemă. Dar nu ştiu dacă voi prelua sau nu o altă echipă din România. Eu cred că U Cluj mai are nevoie de 4-5 jucători în acest moment”, a spus Şumudică la Digisport.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj este la al doilea sezon pe prima scenă. Ioan Ovidiu Sabău a salvat echipa în sezonul precent, dar a refuzat să rămână pe banca tehnică. Toni Petrea, venit de la Chindia, a rezistat doar cinci etape.

  • 38.500 de euro este salariu cu care Şumudică este momit în Ardeal
  • 2016 este anul în care Marius Şumudică a luat titlul cu Astra Giurgiu
ADVERTISEMENT