Sport

Mircea Bornescu, întâlnire-șoc în Grecia cu „dușmanul” Șumudică: „M-am trezit cu el antrenor acolo”

Mircea Bornescu a jucat, o perioadă, în Grecia, la Kavala, echipa unui oraș din aproprierea insulei Thassos, frecventată de români în concediile de vară.
16.11.2023 | 08:54
Mircea Bornescu intalniresoc in Grecia cu dusmanul Sumudica Mam trezit cu el antrenor acolo
Mircea Bornescu s-a întâlnit cu Marius Șumudică la Kavala. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu a plecat de la Rapid în Grecia, la Kavala, timp de jumătate de sezon. De acolo, a revenit în țară, la rivala Rapidului, Petrolul Ploiești.

Mircea Bornescu, întâlnire cu „dușmanul” Marius Șumudică în Grecia

Mircea Bornescu spune că a ajuns la Kavala imediat după ce Marius Șumudică a semnat cu echipa din Grecia. S-a reîntâlnit astfel cu antrenorul cu care se certase la Rapid. Relația dintre cei doi a fost mai bună decât în Giulești.

ADVERTISEMENT

Prima oară am plecat în Grecia, la Kavala. După am mers la Petrolul. În Grecia a fost o situație în care campionatul a întârziat să se joace deoarece cu un an înainte au fost suspiciuni de pariuri. Am stat acolo șase luni, și echipa la care am fost eu fusese implicată, fusese Marius Niculae acolo.

Chiar am vorbit cu el când mi-a venit oferta, mi-a zis că e frumos. Cine crezi că a semnat antrenor cu Kavala? Șumi! El a semnat înainte ca eu să semnez, probabil a pus și el o vorbă bună. Nu am ce să îi reproșez, stăteam non-stop împreună”, a spus Mircea Bornescu, despre plecarea în Grecia.

ADVERTISEMENT

Scandal cu Marius Șumudică la Rapid

Când era la Rapid, Mircea Bornescu a avut un scandal cu Marius Șumudică. Nemulțumit că nu juca, acesta nu a vorbit cu el timp de o lună.

Cu Șumi a fost o perioadă în care nu am vorbit, o lună și ceva. Venea, vorbea cu mine, stăteam așa, nu îi spuneam nimic. A fost modul meu de a protesta. Venea la mine, vorbea.

ADVERTISEMENT

Spunea că avem meci de cupă, că vrea să joc, stăteam și mă uitam la el. A fost modul meu de a protesta, doar cu el, cu staff-ul vorbeam. Consideram că mi se face o nedreptate, acum, am experiență, înțeleg anumite chestii.

Ți-am zis, a fost un mod de a protesta față de decizia lui de atunci. Nici bună ziua, nici nimic. Așa am considerat eu atunci, i-am arătat că sunt supărat, poate am greșit, dar așa am considerat eu. Atunci mâ gândeam că toată lumea e împotriva mea, când nu joci asta crez.

ADVERTISEMENT

Eu voia să plec împrumut, dar nu voiam să mă denigreze presa. Am zis că mai bine tac, îmi văd de treaba mea, mă antrenez bine. Ți-am zis, acum, calculând lucrurile, am fost un tâmpit, să nu vorbești cu antrenorul principal.

Până la urmă ne-am împăcat. La Rapid se întâmplă foarte multe lucruri nebunești, ăsta este farmecul Rapidului”, a spus Mircea Bornescu, la emisiunea ”Suflet de Rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, și în premieră pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube Fanatik în fiecare joi, de la 10:30.

Povestea transferului lui Mircea Bornescu la Kavala

ADVERTISEMENT