Sport

Marius Șumudică, decizie radicală după ce a reziliat cu CFR Cluj. Unde a fost surprins antrenorul. Foto exclusiv

Marius Șumudică a luat o decizie radicală după ce a semnat rezilierea contractului cu CFR, aceea de a părăsi imediat Clujul.
29.08.2021 | 15:56
Marius Sumudica decizie radicala dupa ce a reziliat cu CFR Cluj Unde a fost surprins antrenorul Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a intrat în dizgrația lui Neluțu Varga, după ce a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor și Europa League, astfel că tehnicianul a fost demis după aproape trei luni de la momentul instalării sale la „cârma” campioanei României.

Marius Șumudică, decizie radicală după ce a reziliat cu CFR Cluj

Tehnicianul, în vârstă de 50 de ani, a semnat sâmbătă rezilierea contractului cu CFR și nu a mai dorit să stea niciun moment în Cluj. Astfel că, a plecat imediat la București.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a surprins, pe fostul tehnician din Gruia, în zona Pieței Alba Iulia. Acesta se afla rezemat de mașina personală, butonând telefonul.

marius sumudica cfr cluj

Marius Șumudică s-a despărțit cu scandal de CFR Cluj, după ce vineri nu i-a mai fost permis accesul în baza de antrenament. Favorit să-i ia locul, la formația din Gruia, este Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Incident violent în vestiarul CFR-ului

Un alt moment tensionat a avut loc joi, la finalul partidei CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, 1-2, din returul play-off-ului Europa League, când Ioan Ivașcu, Viorel Boncoi, Radu Pralea, dar şi bodyguarzii patronului Neluţu Varga s-au luat la bătaie în vestiarul formației din Gruia.

Ulterior, campioana României a emis un comunicat oficial prin care a anunțat că va lua măsuri în privința incidentului petrecut joi seară.

ADVERTISEMENT

„Vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal.

ADVERTISEMENT

Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, este o parte din comunicatul emis de CFR.

Marius Șumudică, dorit din nou în Turcia

Jurnaliștii de la Time Turk scriu despre faptul că Marius Șumudică este dorit la Adana Demirspor, după ce antrenorul Samet Aybaba a fost dat afară de la echipă.

Adana Demirspor este o nou-promovată în prima ligă din Turcia, iar, în prezent, se află pe locul 14, cu două puncte obținute după trei meciuri jucate. În Turcia, Marius Șumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

ADVERTISEMENT