Sport

Șumudică la Universitatea Craiova? „Mihai mi-a spus că voi fi următorul antrenor!” Reacția lui Rotaru: “A greșit perioada!”

Marius Șumudică a dezvăluit că Mihai Rotaru l-a sunat și i-a promis ca va fi următorul antrenor al Universității Craiova. Finanțatorul din Bănie a reacționat pentru FANATIK.
19.03.2024 | 15:35
Sumudica la Universitatea Craiova Mihai mia spus ca voi fi urmatorul antrenor Reactia lui Rotaru A gresit perioada
Marius Șumudică, dezvăluire-șoc: „M-a sunat Rotaru. Mi-a promis că voi fi următorul antrenor al Universității Craiova!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scaunul lui Ivaylo Petev este în pericol la Universitatea Craiova, iar Marius Șumudică dezvăluie ce discuție a avut cu Mihai Rotaru. Acționarul „alb-albaștrilor” l-a sunat pe antrenor și i-a spus că va fi următorul om de pe banca tehnică a grupării din Bănie.

Marius Șumudică, dezvăluire-șoc: „M-a sunat Rotaru. Mi-a promis că voi fi următorul antrenor al Universității Craiova!”

Marius Șumudică a dezvăluit la „Suflet de rapidist” că Mihai Rotaru i-a promis că va fi următorul antrenor al Universității Craiova. Antrenorul cu o experiență bogată în SuperLiga, dar și în străinătate a dezvăluit ce discuție a avut cu finanțatorul din Cetatea Băniei.

ADVERTISEMENT

„Domnul Rotaru m-a sunat acum vreo trei săptămâni și mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova peste o săptămână, o lună va fi Marius Șumudică. Cu Mihai am o relație specială, este prietenul meu, am crescut împreună.

Nu am lucrat până acum să nu ne certăm. Depinde cu antrenorul cu care lucrează, nu am mai scris de la Bacalaureat. Secunzii mei fac raport scris, cu mine poate sta de vorbă zi de zi. Pot sta de vorbă cu orice patron.

ADVERTISEMENT

Avem un interes comun să creștem un jucător, fac tot ceea ce depinde de mine să crească în valoare și să îl vindem. Dar cu 24 de ore înainte s-a închis telefonul, nici nevasta mea că a murit pisica, cățelul. Nu accept să văd jucătorii prin cabină cu telefoane, îți dă cineva o veste nasoală.

Cu cât de duci spre examen, apar emoții și fel de fel de trăiri. Prefer să îmi închid telefonul, mă focusez pe relația cu jucătorii. Este adevărat că mă consult cu toată lumea, dar decizia o iau eu. Dacă rezultatul este negativ nu apar și spun că ai spus tu”, a dezvăluit Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Mihai Rotaru: „A greșit perioada”

Mihai Rotaru a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după dezvăluirea lui Marius Șumudică. Finanțatorul „alb-albaștrilor” nu a negat discuția, însă a specificat că antrenorul a greșit perioada: „Șumi a greșit perioada. Am zis 1 an, 2, 3 nu luni sau săptămâni.

Ivaylo Petev mai are contract până în 2026 cu Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru a dezvăluit că nu se gândește să îl schimbe pe bulgar. Antrenorul a avut o discuție între patru ochi cu finanțatorul „alb-albaștrilor”, iar acționarul a dezvăluit că nu se pune problema unei demisii.

ADVERTISEMENT

„Are încă doi ani din vară. Absolut nicio secundă nu m-am gândit să îl dau afară. Poate să vă spună Sorin Cârțu și Pavel Badea. M-am întâlnit cu ei după ce am avut discuția cu Ivailo, sigur am întrebat foarte clar dacă crede în proiectul nostru și a zis da, chiar dacă acum câteva etape avea dubii.

Lucrurile nu mergeau din perspectiva rezultatului. Era dezorientat, tu ai 2-0 și pierzi două puncte cu U Cluj, Poli Iași și la UTA Arad faci două cadouri incredibile. Sigur că în momentul ăla ești descumpănit, dar a zis că este 100%, atunci și eu sunt 100%.

Pentru mine este important ca cei care sunt alături de noi să creadă în ceea ce facem și să avem încredere unii în alții. Nu s-a pus problema asta, erau analizele lui vizavi de jucători. A fost o perioadă de timp până îi cunoaște pe toți jucătorii, până cunoaște specificul lor”, a spus Rotaru.

SOC! Sumudica: “Rotaru M-A SUNAT, mi-a spus ca voi fi URMATORUL ANTRENOR la Craiova”

ADVERTISEMENT