Fotbal international

Marius Șumudică, după ieșirea din carantină: „Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine!”

20.05.2020 | 15:14
Marius Sumudica dupa iesirea din carantina Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a fost nevoit să stea 14 zile în carantină, după ce s-a întors din România în Turcia, iar acum se bucură mespus de mult pentru că este liber să se alăture antrenamentelor echipei sale.

Marius Șumudică, bucuros după ce a ieșit din carantină

Marius Șumudică a vorbit despre perioada în care a stat în carantină și se bucură pentru că a trecut cu bine peste 14 zile de stat izolat într-un cămin din Turcia:

ADVERTISEMENT

„A fost cea mai grea perioadă din viața mea, sau printre cele mai grele. M-am simţit ca la puşcărie!

A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Hai să nu spun cea mai grea, dar printre cele mai grele. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine”.

ADVERTISEMENT

„Apoi am trecut la partea cu mostra luată din nas (n.r. testul pentru COVID-19). Nu l-a băgat ușor și la suprafață. Nu, tată! Când mi-a băgat ăla, l-am simţit până în creier şi mi-au dat instantaneu lacrimile!”, a spus antrenorul pentru DigiSport.

„Mi-am adus aminte de armată!”

Marius Șumudică a mărturisit că s-a simțit ca în armată, în timp ce a petrecut 14 zile în căminul din Turcia: Aşa procedează cu toată lumea. Chiar în căminul de vis-a-vis a ieşit lumea la geam şi îi aplaudau pe cei care plecau, care părăseau carantina.

ADVERTISEMENT

Ei sunt foarte naţionalişti, fiecare geam are un steguleţ, în fiecare seară cântă imnul”.

„Aici sunt oameni din foarte multe oraşe. Au făcut un gest frumos, au adus o fanfară şi au plecat încolonaţi, iar toată lumea era la geam şi aplauda.

Condiţiile sunt unele normale de cămin. Eu nu prea am avut de-a face cu cămine studenţeşti, dar mi-a adus aminte de armată. Aici mă refer la libertate pentru că nu pot decât să ies pe hol de 3 ori pe zi, când îmi iau mâncarea adusă de club.

ADVERTISEMENT

Clubul a făcut maximum pentru noi, nu ai ce să reproşezi. Aici sunt şi 3 jucători, primii 3 căpitani ai echipei, plus tot staff-ul.

Le-au adus două biciclete pentru cardio, nişte gantere, au încercat să pună la dispoziţie tot ce e necesar, adică să faci tot ce se poate face”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT