Sport

Marius Șumudică, eșec la scor de neprezentare pe banca lui Al-Raed. Echipa antrenorului român s-a apropiat de retrogradare. Video

Al-Raed, cu Marius Șumudică pe bancă, a suferit o nouă înfrângere usturătoare în prima ligă de fotbal din Arabia Saudită.
20.01.2023 | 22:12
Marius Sumudica esec la scor de neprezentare pe banca lui AlRaed Echipa antrenorului roman sa apropiat de retrogradare Video
Al-Raed, cu Marius Șumudică, a suferit o nouă înfrângere în campionatul Arabiei Saudite. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Al-Raed a suferit a doua înfrângere consecutivă în primul eșalon al fotbalului din Arabia Saudită. Echipa antrenată de Marius Șumudică a fost învinsă, scor 0-3 de Al Khaleej, în etapa a 14-a.

Al-Raed, un nou eșec usturător cu Marius Șumudică pe bancă

Al-Raed a început cu o victorie noul an, însă echipa lui Marius Șumudică a scăzut de la meci la meci și s-a apropiat de zona roșie a clasamentului din prima ligă de fotbal a Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, formația pregătită de antrenorul român a pierdut, scor 0-3 cu Al Khaleej, care se afla pe locul 14, primul retrogradabil, înaintea duelului direct.

Deși au dominat jocul prin posesie, elevii lui Marius Șumudică au fost surpinși de contraatacul adversarilor. Poko, Al Samiri și Cikalleshi au înscris în poarta apărată de românul Silviu Lung Jr.

ADVERTISEMENT

În etapa precedentă, Al-Raed a pierdut pe teren propriu, scor 2-4 cu Al Feiha. Echipa lui Marius Șumudică a rămas pe locul 11 în campionat, cu 16 puncte în 15 partide la doar patru puncte de primul loc retrogradabil, dar și cu trei meciuri în plus.

  • 16-26 este golaverajul lui Al-Raed după primele 14 partide.

Alexandru Mitriță, integralist pentru Al-Raed în înfrângerea cu Al Khaleej

Alexandru Mitriță a fost integralist pentru echipa lui Marius Șumudică, însă nu a reușit să repete isprava din urmă cu o etapă când reușea să își treacă numele pe tabela marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost aproape să marcheze din lovitură liberă în prima repriză a meciului. Damjan Djokovic, campion cu CFR Cluj în SuperLiga, a fost de asemenea integralist pentru Al-Raed.

În următorul meci Al-Raed joacă împotriva lui Abha, locul 7 în campionat, pe 10 februarie de la ora 14:30. O pauză binevenită pentru Marius Șumudică și Al-Raed care se confruntă cu probleme de lot.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică l-a ajutat pe Cristiano Ronaldo în lupta pentru titlu

Una dintre realizările lui Al-Raed în 2023 este remiza de pe teren propriu, scor 1-1 cu Al-Hilal, principala contracandidată a lui Al-Nassr în lupta pentru titlu. În urmă cu o zi, cele două mari echipe saudite au făcut echipă într-un amical de lux contra lui PSG.

Pe 10 ianuarie, Al-Raed a obținut un punct și a încurcat-o pe Al-Hilal, dându-i o mână de ajutor lui Al-Nassr, echipă care la începutul anului a oficializat transferul legendarului Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT