Marius Șumudică face orice pentru a învinge din nou pe Beşiktaş! Le oferă jucătorilor o primă de 20.000 de euro din propriul buzunar

Adrian Baciu   
în SuperLiga Turciei
07/02/2020, 11:55
Marius Șumudică face orice pentru a învinge din nou pe Beşiktaş! Le oferă jucătorilor o primă de 20.000 de euro din propriul buzunar
Marius Șumudică face orice pentru a învinge din nou pe Beşiktaş! Le oferă jucătorilor o primă de 20.000 de euro din propriul buzunar

Marius Șumudică, Alex Maxim, Alin Toșca și Junior Morais au un meci extrem de greu în acest weekend. Formația acestora, Gaziantep Gazisehir, se deplasează pe terenul lui Beșiktaș, într-un meci pe care antrenorul român vrea cu orice preț să-l câștige. Pentru asta, ”Șumi” le-a promis elevilor săi o primă de 20.000 de euro.

Marius Șumudică oferă 20.000 de euro din propriul buzunar pentru elevii săi în meciul cu Beșiktaș

Presa din Turcia scrie vineri că Marius Șumudică vrea să repete performanța de excepție din turul campionatului turc, atunci când Gaziantep Gazisehir a învins spectaculos pe Beșiktaș, scor 3-2.

Pentru asta, antrenorul român le oferă o primă de 20.000 de euro jucătorilor săi, scriu jurnaliștii de la Ajansspor.

”Șumudică, un antrenor recunoscut pentru popularitatea sa în rândul propriei echipe, face un gest uriaș pentru jucătorii săi înainte de meciul cu Beșiktaș.

Antrenorul român le-a promis elevilor săi o sumă de 20.000 de euro ca primă înainte de meciul de sâmbătă de la Istanbul”, scriu turcii.

Gaziantep Gazisehir vine după un meci perfect făcut contra liderului Sivasspor, câștigat cu scorul de 5-1 la finalul săptămânii trecute. A fost meciul lui Alex Maxim. Aflat la debut, românul a contribuit la patru din cele cinci goluri ale echipei sale.

  • 2 goluri a marcat Alex Maxim la debutul pentru Gaziantep

Șumudică, victorie spectaculoasă în tur cu Beșiktaș

Marius Șumudică are amintiri foarte plăcute de la ultima confruntare dintre echipa sa, Gaziantep, și granzii de la Beșiktaș. La mijlocul lunii septembrie, Gaziantep a obținut o victorie uriașă în fața lui Beșiktaș. Echipa lui Marius Șumudică s-a impus cu 3-2, într-un meci în care au existat nu mai puțin de trei eliminați.

Meciul de anul trecut a început perfect pentru echipa lui Șumudică. Vicecampionul mondial Vida a fost eliminat și Twumasi a transformat un penalty, încă din minutul 8. Vural a făcut 2-0 în minutul 59, pentru echipa la care Toșca și Junior Morais au fost titulari.

În minutul 75, Elneny și Kayode au fost eliminați și finalul s-a jucat 10 contra 9. Imediat, Chibsah a făcut 3-0 și meciul părea terminat. ”Șumi” a avut mari emoții pe final, atunci când Beșiktaș a înscris de două ori în două minute, prin Nayir și Hutchinson.

Închide ×