Sport

Marius Șumudică, laude pentru Florinel Coman: „L-aș lua cu ochii închiși!”

Marius Șumudică l-a lăudat pe Florinel Coman, despre care a spus că l-ar transfera la orice echipă cu ochii închiși.
02.08.2023 | 11:37
Marius Sumudica laude pentru Florinel Coman Las lua cu ochii inchisi
Marius Șumudică, laude pentru Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul este de părere că Florinel Coman poate fi vândut pe o sumă mare, făcând o comparație cu unii jucători veniți în campionatul Turciei pe sume importante, însă despre care a spus că sunt jumătate din fotbalistul FCSB-ului. Totodată, Șumudică a spus și că se află în discuții pentru a se întoarce în antrenorat, însă nu a spus cu ce club negociază sau dacă este vorba despre o echipă din țară sau străinătate.

Marius Șumudică, laude pentru Florinel Coman

Marius Șumudică îl laudă pe Florinel Coman pentru evoluțiile bune pe care le face la FCSB și a spus că dacă s-ar fi aflat la un club potent financiar l-ar fi luat fără să se gândească prea mult pe fotbalistul vicecampioanei României:

ADVERTISEMENT

„Florinel Coman are toate ingredientele să plece pe bani mulți. Joacă, marchează, joacă la echipa națională, marchează în cupele europene.

Eu dacă eram la un club potent financiar îl luam cu ochii închiși pe Florinel Coman. Sunt unii jucători care vin în Turcia pe sume mari și sunt jumătate din Florinel”.

ADVERTISEMENT

„Sunt aproape să antrenez iar! Sunt în discuții, se poate întâmpla orice. Momentan nu se pune problema, eu nu discut despre cluburile care au antrenori.

Eu mi-aș fi dorit să revin în SuperLiga dacă mergeam la o echipă care se bate acolo sus în play-off. Acum, toate echipele din play-off au antrenori”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, avertizat de Gabi Balint

După victoria FCSB-ului cu Oțelul Galați, scor 2-0, Gabi Balint a comentat intrarea lui Florinel Coman, pe care l-a avertizat: „Coman pare că are o suficiență în ultimul timp.

A intrat prea relaxat și a executat penalty-ul atât de prost… E păcat de el, pentru că e în formă și trebuie să continue pe acest drum. Din contră, trebuie să fie mult mai activ. Acum are momente când merge pe teren, când iese din joc”.

ADVERTISEMENT

„Olaru e același. Mult travaliu, îmi place că e tot timpul vertical, spre poartă, are pase destul de subtile, interesante. Același reproș îl am pentru Olaru, de multe ori prea se vaită, se trântește, cade prea ușor.

Trebuie să fie mai puternic, să stea mai mult pe picioare. Asta e singura lui parte negativă, dar se vede clar că e un jucător care trebuie să fie în echipă la fiecare meci”, a mai spus Gabi Balint.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT