Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică, mesaj sincer după ce Rapid a ajuns la 10 puncte în spatele FCSB. Ce mai speră de la acest sezon

Marius Șumudică speră ca Rapid să prindă cupele europene după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1, și este la 10 puncte de FCSB.
01.04.2024 | 01:10
Marius Sumudica mesaj sincer dupa ce Rapid a ajuns la 10 puncte in spatele FCSB Ce mai spera de la acest sezon
Marius Șumudică, după ce Rapid a ajuns la 10 puncte în spatele FCSB. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1, și are două înfrângeri din tot atâtea etape în play-off-ul SuperLigii. După victoria de pe terenul Farului, scor 1-0, liderul FCSB s-a distanțat la 10 puncte de formația giuleșteană, elevii lui Bergodi ocupând poziția a patra în clasament.

Marius Șumudică, după ce Rapid a ajuns la 10 puncte de liderul FCSB

Întrebat în direct la FANATIK SUPERLIGA dacă a fost dezamăgit de rezultatul obținut de Rapid în fața Universității Craiova, Marius Șumudică a declarat că dorește să vorbească doar în calitate de suporter.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să vorbesc despre Rapid. Este o echipă pe care o iubesc și o respect. Nu am mai văzut o astfel de organizare decât prin era Copos. Nu vreau să discut despre acest subiect. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, ca suporter.

Prefer să nu vorbesc pentru că poate fi scos din context. Nu vreau să fac rău celor de acolo. Vorbind din calitatea unui suporter, ești dezamăgit când echipa ta pierde”, a declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: ”Mi-aș dori ca Rapid să prindă cupele europene”

După ce Dan Șucu a ales să meargă împreună cu suporterii spre Craiova pentru meciul echipei sale și au apărut imagini cu el când mânca parizer pe capota unei mașini, Marius Șumudică a afirmat că patronul Rapidului a dat senzația de unitate în cadrul clubului.

”Nu îmi permit să analizez comportamentul lui Șucu. Nu este problema mea, dacă dansul a ales să facă asta. Înseamnă că asta a simțit la acel moment. Nu pot constata sau să laud. A demonstrat că Rapid este o familie, că este alături de echipă.

ADVERTISEMENT

Nu am nicio problemă cu Victor Angelescu sau Daniel Niculae, avem o relație frumoasă, de respect. Mi-aș dori ca Rapid să prindă cupele europene”, a mai declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Șucu, mesaj după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: ”O zi îngrozitor de tristă!”

După ce a fost în mijlocul galeriei pe stadionul ”Ion Oblemenco”, Dan Șucu a oferit o declarație în exclusivitate pentru FANATIK în care a povestit întreaga experiență.

ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al Rapidului a considerat că a fost o zi extrem de tristă, având în vedere că băiatul său nu a vrut să meargă la Craiova după un meci de juniori în care grupa sa a fost egalată de Farul în minutul 90+4.

ADVERTISEMENT