Sport

Șumudică îi urează succes lui Bergodi la Rapid: „Nu sunt ironic!”

Marius Șumudică i-a transmis un mesaj lui Cristiano Bergodi, după ce acesta a fost ales să antreneze Rapidul în locul lui Adi Mutu.
08.07.2023 | 00:09
Sumudica ii ureaza succes lui Bergodi la Rapid Nu sunt ironic
Marius Șumudică a pierdut „duelul” cu Cristiano Bergodi pentru postul de antrenor la Rapid, dar îi urează succes italianului. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
07-07-2023
21:13

Marius Șumudică: „Îi urez baftă domnului Bergodi!”

Rapidul este foarte aproape de a se despărți de antrenorul Adrian Mutu, iar alesul conducerii pentru a-l înlocui este Cristiano Bergodi, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK. Aflat și el pe lista scurtă de posibili succesori ai lui Mutu, Marius Șumudică a confirmat știrea oferită în premieră de site-ul nostru și i-a transmis un mesaj tehnicianului italian.

„Din informațiile pe care le am, va semna domnul Cristiano Bergodi, îi urez baftă, fără pic de ironie, sper să reușească și să ducă Rapidul acolo unde își doresc toți suporterii.

Nu mă autopropun la Rapid, dar am simțit că planetele se aliniaseră, eu eram liber de contract, știam că Mutu negociază cu o echipă. A fost această șansă, ca eu să antrenez Rapidul. Decizia a fost a conducerii.

Am înțeles că deocamdată nu sunt o soluție pentru acest club și au luat altă decizie. Le-o respect, le urez baftă”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Marius Șumudică și-a reziliat contractul recent cu Al Raed și acum și-ar dori să o preia pe Rapid, după plecarea lui Adi Mutu. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că șefii Rapidului l-au ales pe Cristiano Bergodi ca înlocuitor al lui Mutu.

Marius Șumudică, după ce e foarte aproape de a rata Rapidul

Marius Șumudică a vorbit despre ce înseamnă să rateze din nou șansa de a o antrena pe Rapid: „Sunt mai multe aspecte. Din respect pentru Mutu, n-aș vorbi, pentru că încă antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

Nu e frumos, nu e colegial. Am primit multe mesaje de la suporteri, dar nu e nimic oficializat și nimic clar, pentru că nu e frumos să vorbesc acum”.

„Nici eu dacă eram în locul lui nu mi-ar fi plăcut să vorbască cineva. Nu știu dacă sunt un posibil înlocuitor, chiar dacă pe site-uri am văzut că s-a votat și am ieșit câștigător. Conducerea Rapidului e profesionistă și nu cred că a discutat cu niciun antrenor.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc suporterilor, probabil nu exista un moment mai delicat pentru toți ca eu să fiu liber acum. Am reziliat contractul în Arabia, am fost plecat 4 ani în Turcia”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

Marius Șumudică: „M-am împăcat cu Daniel Niculae!”

„E un moment delicat și pentru mine, eu îmi iau în calcul toate ofertele. Cei din conducerea Rapidului pot să răspundă. Mulțumesc mediei, că m-au inclus pe lista posibililor antrenori.

ADVERTISEMENT

Am avut azi o discuție cu Daniel Niculae, am bătut palma, ne-am împăcat, am lămurit problemele, el m-a sunat. Cum să vorbesc urât de domnul Bergodi, nu îl analizez eu pe domnul Bergodi”, a continuat Marius Șumudică.

„Dacă tu iubești un club de la 15 ani, ai fi liber și nu s-ar apela la tine, ai fi dezamăgit? Probabil că da, dar respect conducerea, nu e problemă. 

ADVERTISEMENT

Dar mai spun ceva. Nimeni, indiferent de cine vine, nu poate să se plângă că nu a făcut transferurile sau că nu a pregătit până acum echipa, pentru că îți asumi în momentul în care semnezi”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT