Sport

Adi Mutu, out de la Rapid! Marius Şumudică, cerut de galerie

Adi Mutu este aproade să se despartă de Rapid, el acceptând oferta venită din partea formației Neftci Baku din Azerbaidjan.
07.07.2023 | 14:34
Adi Mutu out de la Rapid Marius Sumudica cerut de galerie
Adi Mutu este aproade să se despartă de Rapid, el acceptând oferta venită din partea formației Neftci Baku din Azerbaidjan. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, unul dintre acționarii din Giulești, a admis faptul că există un interes pentru ”Briliant” de la fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf și a anunțat că oficialii clubului sunt pregătiți în cazul în care acesta va pleca.

Adi Mutu pleacă de la Rapid

Ultimele informații arată că Adi Mutu a decis să plece de la Rapid și să accepte oferta venită de la Neftci Baku. Conform digisport.ro, tehnicianul le-a transmis azerilor că este de acord cu toate detaliile contractului.

ADVERTISEMENT

”Briliantul” va pleca la noua sa formație cu întregul staff pe care l-a avut și în Giulești și aștepată doar viza de intrare în Rusia pentru a ajunge în cantonamentul pe care Neftci îl efectuează în această țară.

Este prevăzut ca Mutu să ajungă la începutul săptămânii viitoare în stagiul de pregătire al azerilor, acolo unde va și semna contractul. Tehnicianul ar urma să achite clauza de reziliere de 200.000 de euro pe care o are cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, fostul internațional va conduce prima dată pe Neftci Baku în meciul amical cu Fenerbahce, programat sâmbătă, 15 iulie, de la ora 14:00, la turneul amical Match TV din Rusia, la care mai participă Zenit Sankt Petersburg și Steaua Roșie Belgrad.

Șumudică își dorește să se întoarcă la Rapid

Pentru înlocuirea lui Adi Mutu, conducătorii clubului Rapid au o listă pe care se află Marius Șumudică (liber de contract după ce s-a despărțit de Al Raed), Cristiano Bergodi (liber după plecarea de la Sepsi), Marius Măldărășanu (FC Hermannstadt), Daniel Pancu (liber după ce și-a încheiat colaborarea la naționala U21) și Daniel Isăilă (Baniyas).

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a admis că ar fi interesat să preia Rapidul și a transmis că este disponibil să negocieze dacă va fi sunat de oamenii din conducerea clubului giuleștean. El este și preferatul galeriei rapidiste.

”Clubul are o conducere profesionistă care își asumă deciziile. Dacă voi fi sunat, cu cel mai mare drag voi discuta cu ei. Știe toată lumea ce înseamnă Rapid pentru mine. Îl am în sânge. Aici nu mai e vorba de meserie, de contracte, de bani. E vorba de viață, de trăire, de senimente”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul s-a despărțit în această vară de Al Raed din Arabia Saudită, după doar un an în care a stat pe banca formației, din cauza unor divergențe cu oamenii din conducere. Șumi a dezvăluit că a mers la FIFA pentru a-și recupera toți banii din anul de contract pe care îl mai avea cu arabii.

ADVERTISEMENT