Sport

Marius Șumudică și-a făcut calculele pentru o salva pe Gaziantep de la retrogradare: „Cred că vom rămâne”

Marius Șumudică trage tare pentru a o salva pe Gaziantep de la retrogradare și a dezvăluit de câte puncte mai are nevoie pentru atingerea obiectivului.
16.02.2024 | 10:55
Marius Sumudica sia facut calculele pentru o salva pe Gaziantep de la retrogradare Cred ca vom ramane
Marius Șumudică trage tare pentru a o salva pe Gaziantep de la retrogradare și a dezvăluit de câte puncte mai are nevoie pentru atingerea obiectivului. Sursă foto: @GaziantepFK
ADVERTISEMENT

În runda precedentă, echipa tehnicianului român a pus capăt unei serii negre de 7 meciuri fără victorie și s-a impus pe terenul ”lanternei roșii” Istanbulspor cu golurile lui Denis Drăguș și Deian Sorescu.

Calculele lui Marius Șumudică pentru salvarea de la retrogradare cu Gaziantep

Pentru Gaziantep urmează o nouă partidă extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, urmând să joace acasă cu Samsunspor. Înaintea întâlnirii, Marius Șumudică a explicat cum se poate salva de la retrogradare formația sa.

ADVERTISEMENT

”Mai avem 13 meciuri în față. Trebuie să obținem cel puțin 4 victorii și 3 remize din aceste 13 meciuri. Dacă facem asta, vom continua în prima ligă. Cred că vom rămâne. Meciul cu Samsunspor va fi un meci dificil pentru noi.

Încercăm să ne pregătim bine pentru acest meci. Mai avem unele probleme în echipă. Ne așteptăm la mai mulți fani la meci. Pentru că și sprijinul suporterilor este foarte important în aceste situații”, a declarat Șumudică, conform tekspor.com.

ADVERTISEMENT

Meciul Gaziantep – Samsunspor, din etapa a 26-a a campionatului Turciei, se va desfășura duminică, 18 februarie, de la ora 15:00. Înaintea acestui joc, trupa lui Șumudică este pe locul 17, ultimul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Fatih Karagumruk, dar cu golaveraj inferior.

Șumudică, laude pentru jucători după ultima victorie

După victoria din deplasare cu Istanbulspor, Marius Șumudică s-a arătat deranjat pentru faptul că presa din Turcia a vorbit foarte mult în ultima vreme despre cele 7 partide fără victorie ale echipei sale.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea vorbește despre ultimele 7 întâlniri pe care nu le-am putut câștiga, dar printre acele meciuri s-au numărat și jocurile cu Galatasaray și Fenerbahçe. Sunt foarte fericit pentru jucătorii mei.

A fost greu, dar jucătorii mei au reușit să dea dovadă de caracter. Noul nostru transfer (n.r. – Deian Sorescu) a marcat ultimul gol. A marcat și Drăguș două goluri”, a spus tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 zile, Marius Șumudică a avut parte de o întâlnire de gradul zero cu Recep Tayyip Erdogan. Astfel, antrenorul român și-a îndeplinit visul, acela de a-l întâlni pe președintele Turciei.

ADVERTISEMENT