Sport

Marius Șumudică, întâlnire de gradul zero cu Erdogan, președintele Turciei! Tehnicianul şi-a îndeplinit visul

Marius Șumudică a avut parte de o întâlnire emoționantă în weekend. Tehnicianul l-a întâmpinat pe președintele Turciei la sosirea la Gaziantep.
06.02.2024 | 11:51
Marius Sumudica intalnire de gradul zero cu Erdogan presedintele Turciei Tehnicianul sia indeplinit visul
Marius Șumudică a avut parte de o întâlnire emoționantă în weekend. Tehnicianul l-a întâmpinat pe președintele Turciei la sosirea la Gazinatep. Sursă foto: gazispor.com
ADVERTISEMENT

În mai multe rânduri, antrenorul român și-a exprimat admirația față de Recep Tayyip Erdogan și a mărturisit că și-ar dori să-l întâlnească pe cel care se află din august 2014 la conducerea țării.

Marius Șumudică s-a întâlnit cu președintele Turciei

Visul lui Marius Șumudică s-a împlinit în weekend-ul recent încheiat. Tehnicianul a făcut parte din comitetul care l-a întâmpinat pe președintele Turciei la sosirea într-o vizită în orașul Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Conform publicației locale Gazispor, Șumudică s-a aflat la aeroport împreună cu preşedintele clubului Gaziantep, Memik Yılmaz, și cu jucătorul Furkan Soyalp, pentru a-l întâmpina pe Recep Tayyip Erdogan, care a mers în vizită în orașele grav afectate de cutremurele de acum un an.

Antrenorul român a dat mâna cu șeful statului și a stat de vorbă cu acesta. În imaginea publicată de presa din Turcia se poate obseva cum Șumudică zâmbește cu mândrie în momentul întâlnirii cu Erdogan.

ADVERTISEMENT

În 2018, pe când se afla la cârma echipei Kayserispor, Marius Șumudică și-a declarat dragostea pentru președintele Turciei. ”Îl iubesc mult pe preşedintele Erdogan. Aş vrea ca într-o zi să ne vedem faţă în faţă, să îi strâng mâna şi să îi spun: ‘Tu eşti patronul’. Aş vrea să îl întâlnesc, chiar şi pentru un minut”, declarat atunci antrenorul român.

Șumudică, serie neagră la Gazinatep în 2024

Marius Șumudică se află la al doilea mandat la Gaziantep, după cel din perioada iunie 2019 – ianuarie 2021. A doua aventură a început în luna septembrie a anului trecut, după un start de sezon complet ratat al formației turce.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a avut un început excelent și chiar o suise la un moment dat pe Gaziantep deasupra locurilor de retrogradare, dar o serie de 7 meciuri consecutive de când a început 2024 a făcut ca formația să coboare pe locul 18, la două puncte în spatele primei echipe aflate deasupra liniei de salvare.

După ce Gaziantep a pierdut la limită, scor 1-2, în urmă cu două etape pe terenul lui Galatasaray, Marius Șumudică a fost pus la zid de turci pentru modul extrem de defensiv în care a evoluat Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție avută la FANATIK SUPERLIGA, tehnicianul le-a răspuns dur celor care îl contestă și consideră că aceștia o fac doar din gelozie. El a menționat că președintele lui Galatasaray i-a strâns mâna și i-a mulțumit pentru ce face în fotbalul din Turcia.

ADVERTISEMENT