Fotbal intern

Marius Șumudică, șocat de declarațiile lui Mirel Rădoi: „Nu poți să conduci echipa!”

31.03.2021 | 21:58
Marius Sumudica socat de declaratiile lui Mirel Radoi Nu poti sa conduci echipa
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a vorbit după umilința suferită de România în partida cu Armenia, 2-3, iar tehnicianul a comentat declarațiile selecționerului Mirel Rădoi, despre care a spus că l-au frapat.

Tehnicianul consideră că Mirel Rădoi pune toată presiune pe umerii jucătorilor, iar faptul că a spus că nu e sigur de victorie nici în meciul cu Liechtenstein, îl șochează și mai mult.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică este indignat de înfrângerea României, care este aproape de ratarea unei noi participări la Campionatul Mondial.

Marius Șumudică, șocat de declarațiile lui Mirel Rădoi

Marius Șumudică a comentat declarațiile lui Mirel Rădoi de la finalul partidei dintre România și Armenia: „Au fost două declarații care m-au frapat, să declari că jucătorii nu au respectat ce a cerut…nu știu, sunt acuze grave la adresa jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Sper că e ironică și o iau ca atare, acea declarație că are emoții cu Liechtenstein. Nu își au loc declarațiile în portofoliul unui selecționer”.

„Ce înseamnă că nu au respectat ce a zis el, înseamnă că nu poți să conduci echipa sau că ei nu sunt înțelegători, nu pot să asimileze”, a spus tehnicianul la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ce facem, sforăim?”

„Ce facem, sforăim? Două săptămâni am fost în vacanță la echipa națională? Că nu s-a întâmplat doar acum, au fost meciuri și meciuri cu greșeli în apărare. Dacă în trei jocuri ai aceleași probleme și nu le remediezi, e o problemă mare.

În momentul de față, presiunea se duce către jucători din discursul antrenorului. Poți să spui ce vrei, nu aveam voie să nu batem în Armenia”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Mă încearcă sentimente ciudate în momentul de faţă. Era un moment important pentru noi. Nu am reuşit să controlăm jocul şi am dat voie adversarului să revină. Mi-e greu să mă gândesc ce poate urma dacă am întors rezultatul.

Dacă echipa nu are atitudine când avem nevoie, ar trebui să îmi pun un mare semn de întrebare. În momentul de faţă am acest sentiment să mă despart de echipă. Vreau să treacă o perioadă de timp şi să îmi treacă acest lucru. Poate trebuie să vină altcineva”, a spus Mirel Rădoi la finalul partidei de la Erevan.

Și Basarab Panduru a comentat declarațiile tăioase ale lui Mirel Rădoi la adresa jucătorilor săi: „Pare grav ce zice Rădoi, adică el le spune ceva și ei fac altceva. Asta e problema, la echipa națională e mai mult de făcut decât de spus”.

ADVERTISEMENT
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură....
Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură. Să ne deschidă poarta. Ne-a blocat peste tot. Nu ne-a chemat la nuntă”
Sperietoarea Europei. Șoșoacă, umilită în Parlamentul European
Sperietoarea Europei. Șoșoacă, umilită în Parlamentul European
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?