Sport

Marius Șumudică tună și fulgeră după un nou eșec în Turcia: ”Arbitrii de la VAR sunt plătiți degeaba”. Video

Marius Șumudică nu reușește să o resusciteze pe Yeni Malatyaspor, formația tehnicianul român suferind un nou eșec pe terenul liderului din Turcia, Trabzonspor.
07.01.2022 | 22:18
Marius Sumudica tuna si fulgera dupa un nou esec in Turcia Arbitrii de la VAR sunt platiti degeaba Video
Marius Șumudică nu reușește să o resusciteze pe Yeni Malatyaspor, formația tehnicianul român suferind un nou eșec pe terenul liderului din Turcia, Trabzonspor. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Gazdele s-au impus cu 1-0 după un gol al danezului Andreas Cornelius, după o centrare oferită de Anthony Nwakaeme.

În urma acestei înfrângeri, Malatyaspor a rămas pe ultimul loc în clasament la trei puncte în urma formației Antalyaspor, aflată pe prima poziție deasupra liniei de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică face scandal în Turcia după un nou eșec

La finalul întâlnirii care a deschis etapa a 20-a a campionatului Turciei, Marius Șumudică a pus tunurile pe arbitri și consideră că aceștia se fac vinovați de eșecul formației sale, acuzând un cartonaș roșu neacordat la Trabzonspor și un penalty pentru ai săi în ultimul minut.

”Am urmărit tot meciul. Când atacantul nostru a scăpat singur cu portarul, jucătorul de la Trabzonspor nu a avut nicio treabă cu mingea. Pentru mine este penalty 100%. Arbitrii de la VAR nu fac nimic. Federația n-ar trebui să mai plătească pentru ei. Sunt plătiți degeaba.

ADVERTISEMENT

Nu ni s-a dat penalty în meciul de la Kayserispor. Nici astăzi n-am primit penalty. Trabzonspor a avut cartonaș roșu în acest meci și nu l-au acordat. Jucătorul nostru și-a schimbat tricoul pentru că era plin de sânge. Unde este VAR-ul? Trabzonspor nu merita să câștige!”, a declarat Șumudică.

Malatyaspor, 10 meciuri la rând fără victorie

Tehnicianul român a ținut să-și felicite jucătorii pentru dăruirea arătată pe teren, în ciuda faptului că Malatyaspor a avut o mulțime de absențe pentru întâlnirea de la Trabzon.

ADVERTISEMENT

”Felicitări jucătorilor mei. Au luptat bine. Și apărarea a funcționat foarte bine, știam că sunt jucători la Trabzon care pot face diferența pe cont propriu. Astăzi a fost greu pentru noi, nu am avut 6 jucători care de obicei sunt titulari”, a spus Șumudică.

Yeni Malatyaspor a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în campionat, dintre care șapte au fost pierdute. În următoarea etapă, vineri, 14 ianuarie, de la ora 19:00, formația lui Șumi va primi vizita echipei Goztepe.

ADVERTISEMENT

Șumudică l-a dat afară pe nepotul lui Erdogan

La finalul anului trecut, după eliminarea rușinoasă din Cupa Turciei, antrenorul român a amenințat cu demisia dacă oficialii clubului nu-i aduc jucătorii pe care i-a cerut pentru a putea salva echipa de la retrogradare.

În cele din urmă, conducătorii de la Malatyaspor l-au convins pe Marius Șumudică să continue și au reșit imediat transferul a patru fotbaliști și au promis că fac tot posibilul să mai aducă încă trei.

Încă din primele zile ale noului an, Șumudică a început curățenia la Yeni Malatyaspor și a dat deja afară doi fotbaliști, iar clubul a mai anunțat o despărțire, aceea a lui Izzet Erdogan, fostul director sportiv, care este nepotul președintelui Turciei.

ADVERTISEMENT