Sport

Marius Șumudică s-a săturat și vrea să plece! Ce răspuns i-au dat bașkanii de la Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a suferit o umilință cruntă în etapa a 16-a din Super Lig, scor 2-6, cu Alanyaspor, iar Marius Șumudică a dat de înțeles că e gata să își părăsească echipa.
14.12.2021 | 16:17
Marius Sumudica sa saturat si vrea sa plece Ce raspuns iau dat baskanii de la Yeni Malatyaspor
Marius Șumudică s-a săturat și vrea să plece! Românul, umilit la scor de tenis în Super Lig: „Le cer iertare fanilor”. Video (hepta.ro)
ADVERTISEMENT
14-12-2021
14:18

Demisia lui Șumudică nu a fost acceptată

Tehnicianul Marius Șumudică a anunțat că vrea să plece de la Yeni Malatyaspor după înfrângerea cu 2-6 din meciul cu Alanyaspor, dar conducerea grupării turce nu i-a aprobat demisia.

Conform ajansspor.com, antrenorul român a avut o ședință cu oamenii din conducerea clubului, iar aceștia l-au convins să rămână și să încerce salvarea de la retrogradare. Șumudică, care are contract până la finalul sezonului, s-a supus deciziei și a fost prezent la antrenamentul de la prânz.

Marius Șumudică a fost protagonistul unui meci nebun în campionatul Turciei. Echipa pe care o antrenază, Malatyaspor, a condus de două ori, acasă, cu Alanyaspor, cu 1-0 și cu 2-1, dar nu a fost suficient deloc pentru a obține un rezultat pozitiv.

Oaspeții au revenit de fiecare dată în joc, iar după ce au egalat la doi, au declanșat taifunul asupra formației pe care Șumudică o pregătește din luna octombrie.

ADVERTISEMENT

Dacă la pauză tabela arăta 3-2 pentru Alanya, în repriza a doua, lucrurile au stat și mai rău pentru gazde, care, din minutul 65, au jucat în inferioritate numerică și care au mai primit încă trei goluri.

Marius Șumudică vrea să plece de la Malatyaspor după ce a pierdut cu 2-6 meciul cu Alanyaspor

Malatyaspor a încasat ultimul  gol în prelungiri, moment în care Marius Șumudicăa izbucnit și a făcut semn către banca tehnică și către fani că „s-a terminat!”, iar apoi a renunțat la fularul de la gât, cu însemnele echipei, și l-a băgat în buzunar.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii truci au interpretat imediat gestul antrenorului român. Aceștia cred că meciul cu Alanyaspor a fost ultimul pentru Șumudică.

„Șumudică și-a luat la revedere de la Yeni Malatyaspor”, a scris Fanatik. „Șumudică spune la revedere! În timp ce mai multe voci din stadion îi cereau plecarea, Șumudică s-a uitat către tribune și și-a prezentat scuzele”, au reacționat și cei de la Malatya Soz.

ADVERTISEMENT

Cum a comentat Șumudică gestul din finalul meciului

La conferința de presă de la finalul partidei, Marius Șumudică a transmis presei că este gata oricând să lase echipa care se află în prezent pe locul 18 în Super Lig, la patru puncte de salvarea de la retrogradare. Românul vrea întăriri ca să rămână.

„Mi-am prezentat scuzele fanilor, de aceea am făcut acest gest. În astfel de situații, antrenorul e cel carae plătește. Clubul are nevoie de un șoc. Voi vorbi cu președintele și vom vedea.

ADVERTISEMENT

Cred că voi lua decizia corectă pentru că este foarte greu să continui în acest fel.Am transmis lista cu transferurile dorite în urmă cu două săptămâni.

Până acum, nu s-a găsit nicio soluție. E o singură metodă prin care Șumudică să rămână: conducerea trebuie să-mi aducă toți jucătorii pe care îi vreau”, a declarat Marius Șumudică.

Contractul lui Marius Șumudică cu Yeni Malatyaspor expiră la finalul acestui sezon, obiectivul antrenorului român fiind acela de a menține echipa în prima ligă.

ADVERTISEMENT