Sport

Marius Tomozei a fost operat cu succes după ruptura de ligament încrucișat. Când revine fundașul lui Dinamo. ”Piciorul arată bine”

Apărătorul dinamovist Marius Tomozei a prins doar 5 minute în duelul FC Botoșani – Dinamo. O intrare agresivă a lui Malcom Edjouma l-a scos din joc. Fotbalistul a fost operat cu succes și a anunțat când revine pe teren.
22.02.2022 | 17:23
Marius Tomozei a fost operat cu succes dupa ruptura de ligament incrucisat Cand revine fundasul lui Dinamo Piciorul arata bine
ADVERTISEMENT

Transferat în această iarnă de la UTA, apărătorul Marius Tomozei s-a impus repede în primul 11 al trupei din Ștefan cel Mare. A fost titular în primele trei meciuri din 2022.

În minutul 5 al partidei FC Botoșani – Dinamo, fotbalistul a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat, după o intervenție energică a lui Malcom Edjouma, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Marius Tomozei, supus unei intervenții chirurgicale complicate

Fotbalistul de 31 de ani este una dintre achizițiile lui Dinamo, din această iarnă, care s-a impus imediat în formula de joc gândită de antrenorul Flavius Stoican.

A fost titular în primele trei dispute din acest an, însă o intervenție la limita regulamentului a lui Malcom Edjouma l-a scos din joc pentru următoarele patru luni. În urma investigațiilor medicale s-a decis ca apărătorul să fie supus unei intervenții chirurgicale și a fost operat, luni.

ADVERTISEMENT

”Accidentat de Malcom Edjouma în minutul 5 al meciului FC Botoșani vs Dinamo București, fundașul Marius Tomozei a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul de Ortopedie MedLife România, a anunțat medicul echipei noastre, Constantin Tiberiu Horcea, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Formată din medicii Radu Paraschiv și Constantin Tiberiu Horcea, echipa medicală (foto, alături de Marius Tomozei) a realizat reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern și extern la genunchiul stâng al fotbalistului dinamovist.

ADVERTISEMENT

3 meciuri a jucat Marius Tomozei pentru Dinamo în acest început de an. Multă sănătate și o recuperare cât mai rapidă, Marius Tomozei!”, au transmis oficialii din Ștefan cel Mare.

Marius Tomozei a anunțat când va reveni la antrenamente

Dinamovistul se simte bine în urma intervenției chirurgicale și este optimist în ceea ce privește recuperarea. Acesta a oferit și primele declarații de pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

”Medicul care m-a operat mi-a spus în această dimineață că piciorul arată bine. El crede că la sfârșitul lunii iunie aș putea începe pregătirea. Mi-a spus că am masă musculară bună, pot să flexez piciorul la 60 de grade. E OK piciorul, arată bine”, a declarat Tomozei, pentru GSP.ro.

Fotbalistul a mai spus că nu-i poartă ranchiună lui Malcom Edjouma, chiar dacă resimte dureri puternice.

”Nu pot să-l judec pe om, că n-a vrut să mă accidenteze. Eu mă așteptam să intre tare în mine. Dacă venea cu picioarele pe pământ și mă lovea cu piciorul în piciorul meu drept era altceva. Dar el m-a luat din aer, a sărit în mine și mi-a fugit piciorul de sprijin, stângul. 

Edjouma e mai «dulău», are 1,90 metri. Ăsta-i viața, a fost ghinionul meu. N-am ce să mai fac. N-am decât să trag de mine, să revin mai puternic și vom vedea de la vară ce va fi. E grea recuperarea, câte 5-6 ore pe zi, de luni până vineri. Dureri mari”, a mai spus fotbalistul, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT