Life

Marius Velcescu de la Mireasa, mesaj emoționant după ce el și Ioana au câștigat: “Cea mai importantă zi din viața mea”

Marius Velcescu de la Mireasa a transmis un mesaj emoționant după ce el și Ioana au câștigat sezonul 8. Fostul concurent a uimit pe toată lumea.
24.12.2023 | 18:03
Marius Velcescu de la Mireasa mesaj emotionant dupa ce el si Ioana au castigat Cea mai importanta zi din viata mea
Ioana și Marius au câștigat sezonul 8 Mireasa. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana și Marius Velcescu de la Mireasa au câștigat finala Mireasa, iar fostul concurent a postat un mesaj emoționant. Ce i-a transmis acesta partenerei sale de viață, cu care s-a căsătorit vineri.

După ce el și Ioana au câștigat Mireasa, sezonul 8, Marius Velcescu a transmis un mesaj emoționant

Vineri, 22 decembrie, s-a difuzat finala sezonului 8 Mireasa, de la Antena 1, iar cuplul câștigător a fost cel format din Ioana și Marius Velcescu. Cei doi s-au căsătorit civil în direct și au primit, de asemenea, un cec în valoare de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La două zile după ce el și partenera lui au spus marele “DA”, în fața ofițerului de la Stare Civilă, Marius a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

În plus, fostul concurent de la Antena 1 a postat câteva imagini alături de soția lui, căreia i-a făcut o declarație de dragoste atât în timpul ceremoniei, cât și în mediul online.

ADVERTISEMENT

“22.12.2023 Cea mai importantă zi din viața mea. Acum suntem aceeași familie pentru că am spus amândoi ‘DA!’ cu dragoste și hotărâre în față domnului primar. Am pus aici câteva poze ce cuprind clipe de emoție din acest moment. Te iubesc la infinit!!”, este mesajul postat de Marius pe Instagram.

La scurt timp, Ioana i-a răspuns partenerului ei de viață printr-un mesaj scurt, prin care și-a exprimat sentimentele sincere fațămde acesta. “Tu ești totul meu”, a scris ea în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Ce planuri de viitor au Ioana și Marius după ce au câștigat sezonul 8 Mireasa

Sunt doar două zile de când cei doi foști concurenți au câștigat sezonul 8 Mireasa și s-au căsătorit, dar momentan nu știu ce vor face în viitor. Încă nu s-au gândit ce vor face cu premiul, dar le-au mulțumit tuturor celor care i-au susținut de-a lungul competiției. Marius a spus, de asemenea, că el și Ioana vor să devină părinți în viitor.

“Nu știu. Noi suntem câștigați și avem premiul iubirea noastră și cred că asta s-a transmis dincolo de ecrane. Noi am fost doar noi. Nu ne-am gândit ce o să facem cu premiul. Avem timp să ne gândim și la asta, acum că îl deținem 100%.

ADVERTISEMENT

Ținem să le mulțumim tuturor susținătorilor, au făcut eforturi colosale și le suntem recunoscători și ne bucurăm că suntem, în momentul acesta. Mă bucur că am spus ‘DA’.

Mă bucur că ies de aici cu statutul de soț și, după cum au auzit și telespectatorii, îmi doresc să avem și un copil. Le mulțumim invitaților pentru toate sfaturile oferite. Și familiilor noastre care au venit de departe”, a spus Marius după finala Mireasa, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: