Life

Pepe i se alătură Simonei Gherghe la Mireasa! Anunțul de ultimă oră făcut de Antena 1

Pepe i se alătură Simonei Gherghe în emisiunea Mireasa! Când se întâmplă asta și ce rol va avea? Anunțul făcut de Antena 1!
21.12.2023 | 21:27
Pepe i se alatura Simonei Gherghe la Mireasa Anuntul de ultima ora facut de Antena 1
Pepe va fi prezent în emisiunea Mireasa, prezentată de Simona Gherghe. Foto: Antena 1/ pepe.ro
ADVERTISEMENT

Pepe va fi alături de Simona Gherghe și concurenții de la Mireasa, show difuzat de Antena 1! Nu este nicio glumă! Anunțul este unul cât se poate de serios, făcut pe cale oficială de către postul de televiziune.

Pepe, alături de Simona Gherghe în emisiunea Mireasa

Cântărețul de muzică latino va fi marea surpriză din finala Mireasa, sezonul 8! Deznodământul va transmite vineri, 22 decembrie 2023, de la ora 14! Pepe este invitat special și se va ocupa cu ce știe el mai bine: să facă show.

ADVERTISEMENT

Artistul le va cânta celor cinci cupluri care s-au logodit, dar și celor care vor alege să se căsătorească în finala mult așteptată a acestui sezon. Muzicianul promite să îi emoționeze pe tinerii care și-au găsit dragostea la Mireasa, unul din cele mai longevive reality-show-uri de la noi.

Finala Mireasa este una plină de emoții nu doar pentru perechile din competiție, ci și pentru Simona Gherghe. Chiar dacă are deja suficientă experiență fiind amfitrioana show-ului, blondina susține că fiecare sfârșit de sezon vine cu o încărcătură aparte pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc cu mari emoții această finală”

„Ne aflăm atât de aproape de cea mai importantă zi din cel de-al optulea sezon al emisiunii noastre. Trăiesc cu mari emoţii această finală, alături de concurenţii noştri şi de poveştile lor frumoase.

Îmi doresc ca ce s-a înfiripat în casa Mireasa să dăinuie în timp. Să ne revedem peste câţiva ani, în formulă extinsă!”, a declarat Simona Gherghe la Mireasa.

ADVERTISEMENT

În finala sezonului 8 Mireasa au ajuns Bogdana și Liviu, Ana și Daniel, Bianca și Robert, Madi și Sergiu, respectiv Ioana și Marius.

Un singur cuplu va câștiga premiul în valoare de 40.000 de euro. Condiția de bază este ca marii câștigători să se și căsătorească pentru a se putea bucura de acești bani.

ADVERTISEMENT

O altă pereche, care a ales să nu facă pasul cel mare, dorind să se cunoască probabil mai bine în afara casei din Buftea este cea formată din Daria și Adrian.

ADVERTISEMENT