Life

Mark Zuckerberg, din nou tată! Fetița sa poartă un nume des întâlnit în România. Ce semnifică

Mark Zuckerberg a deveni tată din nou. Soția sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume deosebit.
24.03.2023 | 17:31
Mark Zuckerberg din nou tata Fetita sa poarta un nume des intalnit in Romania Ce semnifica
Mark Zuckerberg a devenit tată din nou. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mark Zuckerberg se poate declara un om împlinit. Fondatorul Facebook a devenit tată din nou în urmă cu puțin timp și este în culmea fericirii. Pentu fiica sa însă, el și partenera lui de viață au ales un nume cât se poate de deosebit. Acesta se întâlnește și în România.

Mark Zuckerberg a devenit tată din nou

În toamna anului trecut am aflat că Mark Zuckerberg se pregătea să devină tată din nou. Și iată că noul membru al familiei a venit chiar astăzi pe lume. Într-o postare pe pagina de Facebook, miliardarul a publicat mai multe imagini cu soția sa, dar și cu bebelușul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a dezvăluit și numele fiicei sale. Dacă mulți se așteptau să fie vorba despre un nume american, ori altul străin, iată că Mark Zuckerberg a ales un nume întâlnit des în România. ”Aurelia”, așa o cheamă pe fiica acestuia.

”Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”, a fost mesajul postat de fondatorul Facebook, pe contul personal de socializare. Și totuși ce semnificație are acest nume și unde își are originile? 

ADVERTISEMENT

Numele de ”Aurelia” provine din limba latină, iar în traducerilor înseamnă ”cea e aur”. Mai exact, ”aureus înseamnă ”aur”, ori ”strălucitor”. Deși mulți poate nu știu, Aurelia este unul dintre cele mai vechi nume de fete. Se spune că încă din vremurile antice acesta era folosit. Totuși, originea sa rămâne în continuare un mister.

Ce semnificație are numele de ”Aurelia”?

Ce semnificație mai are numele de ”Aurelia”? Pe lângă faptul că e asociat cu strălucirea, el mai înseamnă și înțelepciune, dar și curaj. De asemenea, el nu este popular doar în România, ci și în alte țări datorită semnificației sale.

ADVERTISEMENT

Mulți asociază acest nume cu bogăție, succes, ori nobilime. De asemenea, mulți ajung să se simtă inspirați de el să aibă curaj și să își urmeze visurile. Inclusiv în Imperiul Roman numele a fost întâlnit. Iar exemplele sunt cu mult mai multe de atât.

Se poate spune deci că Aurelia este un nume asociat cu o femeie directă, dar și mândră, care are capacități de lider. În același timp, unii consideră că persoana care poartă acest nume poate renunța ușor la oameni, atunci când este trădată, potrivit vavedem.ro.

ADVERTISEMENT

La capitolul familie în schimb, numele de Aurelia prezintă o femeie care își dorește un partener echilibrat și răbdător. Totodată, ea are nevoie o legătură puternică cu persoana din viața ei. Aurelia este ascultătoare, grijulie și de asemenea știe și când să se impună.

ADVERTISEMENT
Tags: