Life

Mark Zuckerberg se pregătește pentru sfârșitul lumii într-un complex antiapocaliptic de 250 de milioane de euro. Cum va arăta

Mark Zuckerberg se pregătește pentru sfârșitul lumii într-un complex de 250 de milioane de dolari. Are un buncăr imens în care să-și salveze viața.
17.12.2023 | 10:03
Mark Zuckerberg se pregateste pentru sfarsitul lumii intrun complex antiapocaliptic de 250 de milioane de euro Cum va arata
Mark Zuckerberg se pregătește pentru sfârrșitul lumii. Susra foto: Facebook/ Twitter
ADVERTISEMENT

Nici sfârșitul lumii nu-l poate opri pe Mark Zuckerberg Fondatorul Facebook își face un complex antiapocaliptic pe insula Kauai din Hawaii, în largul coastei Pacificului. Pentru asta, ar scoate din conturi aproximativ 250 de milioane de dolari.

Cum se pregătește Mark Zuckerberg pentru sfârșitul lumii

Șeful Meta își construiește un complex uriaș antiapocaliptic pe insula Kauai din Hawaii, iar proiectul îndrăzneț l-ar putea costa peste 250 de milioane de euro, devenind astfel unul dintre “cele mai scumpe proiecte personale de construcţie din istoria modernă”, conform New York Post, citat de news.ro. 

ADVERTISEMENT

Deși pare doar o casă normală pentru un miliardar, proprietatea este menită să îl apere pe rivalul lui Elon Musk în cazul în care apocalipsa va veni. Complexul este format din două vile, cu o suprafață totală de 57.000 de metri pătrați- un teren de fotbal.

Mark Zuckerberg vrea ca proprietatea să aibă aproximativ 30 de dormitoare, fiecare cu baia sa, sală de sport, mai multe piscine, o saună, un jacuzzi şi un teren de tenis.

ADVERTISEMENT

În plus, va avea și case de oaspeți, iar șeful Meta, ajuns recent la spital, a ținut deja acolo două evenimente corporative. Însă, de departe, cel mai important aspect al acestei clădiri este, conform publicației Wired, care a organizat acolo o anchetă, buncărul imens, de 464 metri pătrați.

Vrea să-și salveze familia

În cazul unui scenariu apocaliptic, Mark Zuckerberg se va refugia acolo împreună cu întreaga familie. Adăpostul se poate alimenta de unul singur cu electricitate, dar și cu apă.

ADVERTISEMENT

Totul se datorează unei cisterne uriașe de 17 metri înălţime şi 6 metri lăţime. În plus, buncărul este dotat cu aproximativ 20 de camere de supraveghere, pentru și mai multă siguranță.

Însă, jurnaliștii Wired au afirmat că Mark Zuckerberg este dispus să facă orice îi stă în putință pentru a ține evoluția proiectului secretă. „Nimeni dintre cei care lucrează la acest proiect nu are voie să vorbească despre ceea ce construieşte”, au dezvăluit aceștia.

ADVERTISEMENT

Mai mulți dintre oamenii angajați ar fi fost nevoiți să-și părăsească locurile de muncă din cauza unor suspiciuni de scurgeri de informații. Totodată, Mark Zuckerberg este acuzat că a ignorat drepturile indigenilor din Hawaii asupra terenurilor lor.

ADVERTISEMENT
Tags: