Life

Marte în zodia Capricorn! Camelia Pătrășcanu, avertismente dure pentru 2 zodii!

Marte intră în zodia Capricorn pe 4 ianuarie 2024. Camelia Pătrășcanu explică în ce fel ne afecteză fenomenul astrologic.
02.01.2024 | 22:27
Marte in zodia Capricorn Camelia Patrascanu avertismente dure pentru 2 zodii
Marte în Capricorn pe 4 ianuarie. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Marte intră în Capricorn pe 4 ianuarie 2024, iar Camelia Pătrășcanu dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, cum își pune amprenta primul fenomen astrologic al anului asupra fiecărei zodii.

Marte în Capricorn din 4 ianuarie. Ce previziuni face Camelia Pătrășcanu

Marte deschide o serie de tranzite a unor planete în Capricorn. Suntem motivați să facem lucruri mari, nu prea prelungim sărbătorile. E bine să ne fie mintea, voința și puterea centrare pe reușitele pe care ni le propunem.

ADVERTISEMENT

Sunt discuții cu șefii, e o mare preocupare pentru profesie. În multe cazuri pot exista situații în care vin schimbări de sus, de la șefi, de la Guvern. Viața noastră trebuie să se adapteze în  funcție de aceste schimbări.

Marte formează aspecte bune cu Jupiter și Saturn. Nu vrem să dăm satisfacție orgoliului nostru, ci ne interesează mâncarea, banul, taxele. Facem lucruri practice pentru că suntem capabili să le realizăm. De asemenea, Marte aduce până pe 13 februarie, iar după data de 9 februarie se apropie de conjuncția cu Pluto din Vărsător. E o conjuncție puternică pe finalul tranzitului în Capricorn. Pot fi niște schimbări mari în multe instituții ale statului, în companii.

ADVERTISEMENT

2024 vine cu perspective și directive noi. Și noi trebuie să știm exact ce vrem de la viața noastră, nu să știm cum să răspundem la ce vor alții.

Pentru Berbeci, este o activare a ambiției de reușită, indiferent că sunt angajați sau au o firmă pe cont propriu. Sunt buni strategi, încăpățânați, mobilizați. Își ating obiectivele și obțin rezultate de la primii pași făcuți.

ADVERTISEMENT

Taurii au un Marte în Capricorn plin de curaj. Vor să țintească mai sus. Unii pot lua în calcul lucrul în străinătate. Marte activează relația cu instituțiile decât vreo pasiune. Știu să insiste pe lângă autorități când e vorba de dreptatea lor sau de un drept al lor, poate chiar financiar.

Racii stabilesc obiective comune împreună cu persoana iubită

Gemenii au un tranzit ambițios, dar o ambiție pe care o trezesc în alții. Au nevoie ca cineva să se mobilizeze. E bine ca persoana la care se gândesc să fie mai puternică în voință. Cert este că depind cumva de persoana de lângă ei.

ADVERTISEMENT

Racii au un Marte în Capricorn exigent în relațiile personale. Sunt atenți dacă cei de lângă ei se țin de cuvânt. Din fericire, aspectele nu sunt tensionate. Pot stabili împreună cu partenerul niște obiective comune și strategii. Se vorbește mult de viitor. Racii sunt interesați să deschidă o astfel de discuție.

Leii sunt harnici, mobilizați să facă multe lucruri. Le trec prin minte niște inovații. Încep anul cu niște hotărâri care aduc un suflu nou unde lucrează. Fac pe șefii, chiar și cu colegii lor, asta pentru că au inițiativă.

Fecioarele au puterea de a crede mai mult în propriile lor forțe. Asta trebuie subliniat. Asta aduce Marte, conștiența puterii personale și expresia ei. Au o îndrăzneală de a se băga în lucruri, nu e specific lor, dar dacă se mobilizează, dacă deja din ianuarie fac lucruri, atunci în aprilie-mai când vor avea un nou un astfel de aspect vor fi mai pregătite să acționeze. De asemenea, le dă și curajul de a pasiona o pasiune sau un hobby, dar o fac foarte serios.

Balanțele stau mai mult pe lângă casă și sunt preocupate de casă. Unele strâng după sărbători, da chiar au nevoie să se așeze în căminul lor. Nu prea acționează în exterior, ci își văd e pătrățica lor. Unele stau mai mult în biroul lor. Nu înseamnă că sunt închistate, ci le liniștește mai mult să își vadă de propriile treburi.

Scorpionii au o relație bună cu autoritățile

Scorpionii au un Marte în Capricorn cu multe planuri. Sunt planuri, dar și hârtii. Ele statuează niște colaborări bune. Poate chiar sunt ajutați de autorități sau de persoane care le pot da un sfat. Demersurile încep chiar din primele zile ale anului.

Săgetătorii sunt preocupați de bani. Vor să câștige mai mult. Mulți bani merg spre casă. Saturn spune că pot fi preocupați chiar de o casă la propriu. Lunile cu Marte în Capricorn sunt foarte practice. Au fermitate subliniată bine de astre. În plus, au bun contact cu corpul lor. Dacă trebuie să renunțe la un viciu, e foarte ascuțită ambiția lor.

Capricornii cu Marte în semnul lor, au atenția orientată către ei. Poate că sunt un pic egocentrici, iar atenția către propria lor ființă îi face să iscodească, să foreze în adâncul lor, să vadă ce le place, ce nu le place. Celelalte planete vorbesc despre o reinventare, să nu mai facă doar stereotip anumite activități.

Vărsătorii sunt pe chill. Au nevoie să își încarce bateriile, chiar au nevoie de odihnă. Folosesc timpul pentru a-și reorganiza material viața. Simt nevoia să aducă un pic de ordine, de disciplină în viața lor. E un tranzit bun pentru asta.

Peștii au un Marte în Capricorn foarte social. Pun accentul pe contacte. E important în ce medii se plimbă, din ce strat social fac parte. E important să fie acceptați în grupuri, pentru că acolo sunt marile idei, trenduri.

 

ADVERTISEMENT