Fotbal intern

Martin Tudor, antecedente personale și în familie cu inima. Vărul său murise la 41 de ani tot după un infarct! „O s-o pățesc și eu!” EXCLUSIV

30.03.2020 | 15:45
Martin Tudor antecedente personale si in familie cu inima Varul sau murise la 41 de ani tot dupa un infarct O so patesc si eu EXCLUSIV
Martin Tudor, antecedente personale și în familie cu inima. Vărul său murise la 41 de ani tot după un infarct! „O s-o pățesc și eu!” EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Martin Tudor, fostul portar al roș-albaștrilor, a murit la 43 de ani după un infarct suferit în dimineața de luni. Se afla la Reșița, în apartamentul prietenei sale, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Martin Tudor a murit după un infarct la 43 de ani, la fel ca vărul său primar la 41 de ani!

FANATIK a aflat că tragedia s-a petrecut în apartamentul prietenei sale din Reșița, în jurul orei 11 dimineața. A fost chemată imediat salvarea, iar medicii l-au resuscitat chiar în locuință.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu s-a mai putut face nimic și, la circa 30 de minute după sosirea medicilor, s-a declarat decesul.

Din informațiile noastre, Martin Tudor avea antecedente în acest sens, și în familie, și el personal.

ADVERTISEMENT

Este interesant că un văr primar al fostului goalkeeper al roș-albaștrilor a murit tot din pricina unui infarct în urmă cu puțin timp, la doar 41 de ani. Martin avea 43!

La ceva timp după moartea rudei sale, speriat de tot ceea ce se întâmplase, Martin Tudor a suferit și el un preinfarct! Și a fost internat ulterior la o clinică din Turcia pentru controale amănunțite.

ADVERTISEMENT

De la infarctul vărului său, Martin Tudor se plângea mereu apropiaților că așa va muri și el! „O s-o pățesc și eu!”

Acel eveniment l-a afectat foarte mult pe Martin. Nu puține au fost situațiile când teama l-a cuprins pentru ceea ce s-a întâmplat cu vărul său primar și le spunea apropiaților că îi este foarte teamă că i se va întâmpla și lui: „O s-o pățesc și eu!”

Era la Chiajna când a suferit acel preinfarct, dar a trecut peste moment și se părea că nu mai are probleme în acest sens.

ADVERTISEMENT

Dar stresul din ultima perioadă pentru fostul portar l-au afectat mai mult decât ar fi crezut. Acum se mutase la Reșița, unde stătea cu noua sa prietenă și în apartamentul căreia a și murit. Trupul său a ajuns la spital pentru autopsie.

Este posibil, din primele informații, ca înmormântarea să aibă loc la Drăgășani.

ADVERTISEMENT