News
notix pixel id

Mărturia pensionarului care a dansat de fericire, după ce a scăpat de Covid-19: Nu a fost zi fără să joc 20 de hore

28.05.2020 | 19:23
Mărturia pensionarului care a dansat de fericire, după ce a scăpat de Covid-19: Nu a fost zi fără să joc 20 de hore
Cum a sărbătorit un bătrân din România vindecarea de coronavirus. Scenele au fost filmate chiar în fața spitalului unde a fost internat. Sursa foto: Captură video
ADVERTISEMENT

Bunicul care a dansat, de bucurie că s-a vindecat de coronavirus, a devenit vedetă peste noapte în România. „Domnul Teodor”, așa cum l-au denumit jurnaliștii de la observatornews.ro, și-a justificat gestul și a dezvăluit că a trăit o adevărată dramă, de grija nepoatei sale.

Bărbatul din România care a dansat hora de fericire că a scăpat de Covid-19

Teodor Popescu are 60 de ani și s-a vindecat de Covid-19, la aproape o lună de spitalizare și nu mai puțin de zece teste pentru coronavirus. A dansat de fericire în momentul în care a fost externat.

„Respiram de parcă aveam pe piept doi bolţari şi cu plămânii fantastic de curaţi, de sănătoşi. Nu puteam să înghit, nu puteam să beau apă.

ADVERTISEMENT

Burta mea e neagră, mâinile sunt negre de înjecţii şi infiltraţii. E foarte greu. Pe zi ce trece, simţeam că cedez”, a rememorat bărbatul clipele când era bolnav.

Mai jos o să citiți una din cele mai frumoase povești ale acestei pandemii:Un bunic din Gorj dansează în curtea spitalului după ce a învins boala. A fost internat în același timp cu nepoata lui de 14 ani. Copila s-a vindecat acum 10 zile dar a refuzat să plece de lângă bunicul ei în vârstă de 60 de ani. A rămas internată într-un alt corp al spitalului și zilnic îl vizita pe bătrân îmbrăcată într-un costum special

Posted by Emanuela Schweninger on Wednesday, 27 May 2020

Pensionarul a mărturisit că și-a menținut optimismul dansând zilnic 20 de hore: „Eram la Cardiologie, eram singur în salon. Nu era zi în care să nu joc 20 de hore, de sârbe. În felul ăsta, am supravieţuit”.

ADVERTISEMENT

Scenele cu bătrânul care a dansat pentru a sărbători vindecarea de Covid-19 au devenit virale. Pensionarul din Gorj a fost extrem de fericit că a scăpat de noul coronavirus, simțind nevoia să danseze pe muzică populară, în fața spitalului.

Cadrele medicale s-au amuzat copios și au gustat dansul pensionarului, mai ales că acesta fusese internat de aproape o lună în spital.

ADVERTISEMENT

Puțină lume știe, însă, că „domnul Teodor” a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu 14 ani, când casa i-a fost mistuită de flăcări. Elena, nepoțica lui Teodor, a supraviețuit. Bunica fetei și străbunica au murit.

Nepoata i-a fost și fiică, în condițiile în care a crescut-o de mică, de când era bebeluș. „E ca tatăl meu adoptiv, dar e şi bunicul meu. Îl iubesc”, a explicat fata. La fel ca și bunicul său, Elena a fost infectată cu coronavirus, dar s-a vindecat.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri