News

Mărturia tulburătoare a unei fetițe de 12 ani care s-a vindecat de coronavirus: ”Am murit, apoi am reînviat”

02.05.2020 | 11:31
Marturia tulburatoare a unei fetite de 12 ani care sa vindecat de coronavirus Am murit apoi am reinviat
ADVERTISEMENT

O fetiță de doar 12 ani din Statele Unite ale Americii a reușit să se vindece de coronavirus, dar mărtuira sa este una cu adevărat tulburătoare.

Mărturia tulburătoare a unei fetițe de 12 ani care s-a vindecat de coronavirus

Conform newsweek.ro, care citează Time Magazin, fetița de 12 ani a făcut o mărturisire cutremurătoare la scurt timp după ce s-a vindecat de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Juliet Daly a ajuns la spital în urma unor dureri de stomac, iar mama sa, medic radiolog, a crezut că fetița are apendicită.

Imediat după ce a ajuns la spital puștoaica a suferit un atac de cord, dar medicii au reușit să o resusciteze.

ADVERTISEMENT

Fetița a fost unul dintre cei mai afectați copii de coronavirus

Juliet Daly fost transferată la spitalul Ochsner din Louisiana, unde a fost diagnosticată cu COVID-19. Fetița a reușit să se vindece, iar după aceea a declarat: ”Am murit, apoi am reînviat”.

Medicul Jake Kleinmahon a spus că fetița a fost unul dintre cei mai afectați copii de coronavirus pe care i-a tratat și a precizat că cei mici prezintă simptome diferite față de adulți.

ADVERTISEMENT

”Este cea mai drăguță fetiță din lume. Nu merită asta. M-am rugat să scape cu viață”, a mărturisit Jennifer Daly, mama fetiței, extrem de emoționată.

Nu mai puțin 2.201 americani și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore. Au existat și un număr de 30.829 de infectări. Totalul victimelor din SUA a ajuns la 63.856, iar cel al infectărilor la 1.095.093.

ADVERTISEMENT

O asistentă medicală din Rhode Island a făcut câteva mărturisiri tulburătoare din infernul trăit după ce a fost transferată pe termen limitat la Metropolitan Hospital din New York pentru a îngriji pacienți cu coronavirus.

ADVERTISEMENT