News

Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a închiriat un apartament lângă Floreasca înainte să caute droguri în spital. Ce spun vecinii despre el

Tudor Duma s-a mutat lângă spital la finalul lunii august. Anul trecut, tânărul și-ar fi bătut propriul tată, în timp ce era drogat.
15.09.2023 | 23:58
Maru dealerul lui Vlad Pascu a inchiriat un apartament langa Floreasca inainte sa caute droguri in spital Ce spun vecinii despre el
Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a închiriat un apartament lângă Floreasca. Sursa foto: Știrile Pro TV
ADVERTISEMENT

Maru, dealerul lui Vlad Pascu, cel care a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta droguri, s-a mutat în chirie, lângă unitatea medicală, chiar înainte de acest incident. Vecinii au declarat pentru reporterii Acces Direct, că tânărul a închiriat la finalul lunii august apartamentul în care locuiește.

Maru, dealerul lui Vlad Pascu, s-a mutat lângă Floreasca în luna august

Pe Tudor Duma, zis Maru, îl despărțeau doar câțiva pași de Floreasca. Prin urmare, a pătruns nestingherit în spital, iar de acolo ar fi încercat să fure substanțe interzise. Amintim că el s-a filmat pe holul spitalului.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a fost urcat chiar de el în mediul online. La câteva ore de la incident, la locuința lui au fost organizate percheziții. Maru se afla în vizorul procurorilor DIICOT de mai multă vreme.

De altfel, Tudor Duma este cercetat în mai multe dosare penale, atât pentru trafic de droguri, deținere ilegală de arme albe și violențe. Potrivit SpyNews, tânărul și-ar fi bătut propriul tată.

ADVERTISEMENT

Se pare că fapta a avut loc în luna octombrie 2022. După incident, bărbatul a cerut ordin de protecție împotriva lui Tudor Duma. Acesta ar fi avut un comportament agresiv din cauza consumului de droguri.

Conform sursei menționate, tatăl lui Duma a sunat la 112, în urma ieșirii violente a fiului său. Mai mult, el ar fi fost recalcitrant și atunci când venit agenții. În cele din urmă, oamenii legii au fost nevoiți să îl imobilizeze.

ADVERTISEMENT

Tudor Duma a fost arestat preventiv

Cu toate acestea, Ciprian Duma, tatăl lui Maru, susține că fiul să nu este un mare dealer de droguri, așa cum a fost prezentat, ci că este doar consumator. „Este un proces pe rol, el se va judeca. Judecata nu se face la televiziune. Noi, ca familie, suntem departe de ceea ce se prezintă. 

Tudor nu este nici pe departe un mare dealer, cum îl prezentați dumneavoastră, este doar un consumator, ca mulți alți copii pentru care societatea nu are bani și nu dorește să le asigure asistență medicală atunci când e cazul”, a declarat tatăl acestuia, pentru Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Tudor Duma și alți doi tineri din anturajul lui Vlad Pascu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Este vorba de doi frați, Constantin Ştefan Ciprian şi Constantin Costin Antonio. Cei trei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

ADVERTISEMENT