News

Cine este, de fapt, Maru, cel considerat dealerul lui Vlad Pascu. Tatăl tânărului face lumină în acest caz

Cine este, de fapt, acest Tudor Duma, zis ”Maru”. Tatăl tânărului face lumină în cazul său și spune ce legătură are el cu Vlad Pascu.
15.09.2023 | 18:02
Cine este de fapt Maru cel considerat dealerul lui Vlad Pascu Tatal tanarului face lumina in acest caz
Cine este, de fapt, Maru, cel considerat ”dealerul lui Vlad Pascu”. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Tudor Duma face lumină în acest uriaș scandal al stupefiantelor în care este implicat fiul său. Cine ar fi, de fapt, acest Maru, cel bănuit că îi procura lui Vlad Pascu drogurile.

Cine este, de fapt, Maru, cel considerat ”dealerul lui Vlad Pascu”

Joi, 14 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au dispus reținerea a 4 inculpați în dosarul consumului de droguri în care este implicat Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai.

ADVERTISEMENT

Inculpații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ”trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu”, conform DIICOT. În perioada ianuarie – septembrie 2023, aceștia au deținut și comercializat droguri de risc și mare risc.

Printre tinerii reținuți se află și Tudor Duma, cunoscut ca Maru. În urmă cu 24 de ore, presupusul dealer de droguri al lui Vlad Pascu a fost reținut de procurori. A fost audiat o zi întreagă.

ADVERTISEMENT

Vineri, la o zi după reținerea lui Maru, tatăl tânărului a încercat să facă lumină în acest caz. Ciprian Duma infirmă cele apărute în spațiul public. Mai exact, spune că fiul său este doar un consumator, nu un mare dealer de droguri.

Nu doresc să vorbesc cu niciuna dintre televiziuni. Este un proces pe rol, el se va judeca. Judecata nu se face la televiziune. Noi, ca familie, suntem departe de ceea ce se prezintă. Suboameni și alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Tudor nu este nici pe departe un mare dealer, cum îl prezentați dumneavoastră, este doar un consumator, ca mulți alți copii pentru care societatea nu are bani și nu dorește să le asigure asistență medicală atunci când e cazul”, a spus Ciprian Ioan Duma, pentru Realitatea Plus.

Maru, ridicat de procurori după ce a spart Spitalul Floreasca

Reamintim că Tudor Duma a fost ridicat de anchetatori, joi, la doar câteva ore după ce s-a filmat în timp ce intra în depozitul de medicamente de la Spitalul Floreasca, pentru a căuta droguri.

ADVERTISEMENT

Acest Maru, despre care se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. El este de mult timp în atenția procurorilor DIICOT. Tânărul de 19 ani are mai multe dosare penale.

ADVERTISEMENT
Tags: