Life

Mască de față cu numai două ingrediente. Se poate pregăti rapid în propria casă

Mască de față realizată din doar două produse. Se poate face extrem de ușor chiar la tine acasă și nu trebuie trecută cu vederea.
15.01.2024 | 10:20
Masca de fata cu numai doua ingrediente Se poate pregati rapid in propria casa
Mască de față realizată din doar două produse. Se poate face extrem de ușor chiar la tine acasă și nu trebuie trecută cu vederea. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Mască de față cu numai două ingrediente. Se poate pregăti rapid în propria casă. Trucul are numeroase beneficii datorită alimentelor care sunt folosite și pe care le are toată lumea în gospodărie, indiferent de sezon.

Mască de față realizată din doar două produse. Se poate face extrem de ușor chiar la tine acasă și nu trebuie trecută cu vederea

Mască de față realizată din doar două produse. Se poate face extrem de ușor chiar la tine acasă și nu trebuie trecută cu vederea. Pasta obținută se aplică direct pe piele, care trebuie să fie curată și fără strop de machiaj.

ADVERTISEMENT

Pentru a obține rezultatele dorite și pentru a avea o piele catifelată este nevoie de puțină cafea măcinată și lapte condensat. Cele două ingrediente se amestecă într-un bol încăpător până când se obține o anumită cremozitate.

Aceste produse trebuie să se transforme într-o pastă care se aplică în zonele afectate de riduri, atât pe frunte, cât și pe bărbie. Se lasă să acționeze preț de 15-20 de minute și apoi masca de față se îndepărtează cu apă călduță.

ADVERTISEMENT

E foarte important ca după curățare să se aplice o cremă hidratantă pentru beneficii depline. Specialiștii sunt de părere că aceste alimente sunt ideale în tratamentele de înfrumusețare pentru că au numeroase proprietăți.

Spre exemplu, cafeaua are rolul de a încetini procesul de îmbătrânire. Mai mult decât atât, dacă este folosită pe corp poate combate cu mare succes celulita. În general, măștile trebuie aplicate cu regularitate, în special dimineața.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii are cafeaua pentru piele

Cafeaua are o serie de beneficii pentru piele pentru că are în compoziția sa proprietăți miraculoase. Echilibrează pH-ul, exfoliază, hidratează și curăță tenul. Tratamentele pe baza acestui ingredient mențin pielea tânără și frumoasă.

În plus, produsul revitalizează și oprește apariția ridurilor. De asemenea, crește nivelul colagenului și elastinei. Atunci când organismul pierde mult colagen și elastică, tenul ajunge să fie mai sensibil și mai uscat.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, specialiștii spun că un nivel scăzut de colagen întârzie procesul de regenerare al pielii. Lipsa elastinei reduce elasticitatea și fermitatea.  Mai mult, cafeaua oferă protecție asupra radiațiilor UV.

ADVERTISEMENT