ADVERTISEMENT
News

Mascații au spart o petrecere cu zeci de invitați. Sărbătoritul, un lider interlop arestat la domiciliu

Autor: Flaviu Popa | 12.01.2021 | 11:29
Mascații au spart o petrecere cu zeci de invitați. Sărbătoritul, un lider interlop arestat la domiciliu
Mascații au spart petrecerea lui Bebino. Foto: Hepta

Mascații au intrat peste liderul Clanului Sportivilor, aflat în arest la domiciliu, după ce acesta a chemat zeci de prieteni la o petrecere.

ADVERTISEMENT

Marius Alecu, zis Bebino, a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere duminică noaptea, 9 ianuarie, la casa sa din Frumușani, unde se află în arest la domiciliu.

Bebino e cercetat pentru tentativă de omor după o încăierare cu alți interlopi dintr-un clan rival, în care Alecu a rănit grav un bărbat, dar a fost la rândul său tăiat cu sabia.

Mascații au întrerupt petrecerea lui Bebino

Astăzi, 15.01, în urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei-Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, anunța Poliţia Capitalei în acel moment.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Oltenița și Budești au fost ajutați de jandarmi și de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale care au întrerupt aniversarea lui Bebino, care împlinea 28 de ani.

La data de 11 ianuarie, polițistii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, pe raza comunei Frumușani, județul Călărași.

La momentul sosirii echipajelor de poliție, au fost identificate 17 persoane. De asemenea, ulterior, au mai fost identificate încă 12 persoane care au participat la eveniment anterior intervenției.

ADVERTISEMENT

Totodată, în cursul serii, un bărbat, în vârstă de 27 ani, a folosit artificii din categoria F3 în curtea locuinței unde a avut loc evenimentul. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”, a informat Poliția, conform Libertatea.

Oamenii legi au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 55.000 de lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!