Sport

Mascatul „alb-albaștrilor”! Ștefan Baiaram a primit verdictul medicilor după accidentarea provocată de Alexandru Albu

Ștefan Baiaram va fi nevoit să joace cu o mască de protecție pentru mult timp de acum încolo. „Decarul” Universității Craiova a primit verdictul medicilor după accidentare.
06.03.2024 | 11:20
Mascatul albalbastrilor Stefan Baiaram a primit verdictul medicilor dupa accidentarea provocata de Alexandru Albu
Mascatul „alb-albaștrilor”! Ștefan Baiaram a primit verdictul medicilor după accidentarea provocată de Alexandru Albu. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu l-a lovit pe Ștefan Baiaram în careul giuleștenilor, iar accidentarea se anunța una serioasă pentru „decar”. Mijlocașul Universității Craiova a primit verdictul medicilor: fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale.

Mascatul „alb-albaștrilor”! Ștefan Baiaram a primit verdictul medicilor după accidentarea provocată de Alexandru Albu

Universitatea Craiova și Rapid București au remizat pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 1-1, iar ambele formații au reclamat câte o lovitură de la 11 metri. Mihai Rotaru a avut o reacție vehementă la sfârșitul confruntării și a declarat că este penalty la duelul dintre Albu și Baiaram.

ADVERTISEMENT

Alex Albu și Ștefan Baiaram s-au ciocnit în careul Rapidului, iar „decarul” a ieșit imediat în afara suprafeței de joc după duelul cu Alex Albu. Arbitrul Marian Barbu nu a acordat lovitură de la 11 metri, iar Ștefan Baiaram a revenit pentru încă câteva minute pe suprafața de joc.

Ștefan Baiaram a primit și verdictul staff-ului medical: fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale. „Decarul” va obligat să poarte o mască de protecție după modelul celei folosite de Manuel Neuer sau Raul Rusescu, după faultul brutal al lui Gabi Mureșan.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Ștefan Baiaram se antrenează normal cu restul lotul Universității Craiova și nu există dubii că poate rata derby-ul cu FC U Craiova 1948. Confruntarea dintre cele două formații se va juca duminică, de la ora 20:45.

„Lovit violent la scorul de 1-1 de către fotbalistul Rapidului, Alexandru Albu, Ștefan Baiaram este nevoit ca, pentru o perioadă lungă de timp, să poarte o mască de protecție după modelul celei folosite de Manuel Neuer. Diagnostic: Fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale”, au scris oltenii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, război cu Mihai Rotaru: „Banca lui stă în tribună”

Gigi Becali este în război total cu Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – Rapid București. Patronul de la FCSB încă se teme că „alb-albaștrii” pot intra în cursa pentru titlul, deși diferența de puncte între cele două formații a ajuns la 18.

„Mai bine că a ieșit egal și îți spun de ce. Eu tot mai cred în Craiova, este adevărat că are exagerări Rotaru, dar eu cred în Craiova. O să vadă și o să regleze tirul, ce înseamnă să reglezi? Pune rotița mică la rotița ei și mare la rotița ei.

ADVERTISEMENT

Dacă Screciu la echipa națională a fost mijlocaș, datorită lui ne-am calificat și s-a văzut. Ce faci, îl duci fundaș central? După spui că nu am bancă, joacă cu jucătorii tăi lasă banca pe care ai adus-o tu. Banca pe care ai adus-o din străinătate nu o las nici în tribune să stea la mine.

Mă doare capul, nu mai vreau să dau nume. Faptul că a spus că nu am bancă, atunci îi răspund. La mine nu stă nici în tribune banca lui, le dau câte 100.000 la fiecare să plece. Nu toți, ce a luat acum. Aia veche are calitate, atunci cred în Craiova”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul FCU Craiova - Universitatea Craiova