News

Mașină din Capitală, furată în plină zi de doi tineri fără permis. Ce greșeală a comis proprietarul

O mașină a fost furată în plină zi de pe o stradă din Capitală. Autorii sunt doi tineri care nu dețineau permis de conducere.
26.02.2024 | 10:50
Masina din Capitala furata in plina zi de doi tineri fara permis Ce greseala a comis proprietarul
Mașină din Capitală, furată în plină zi de doi tineri fără permis. Sursa foto: captură Digi24
ADVERTISEMENT

În plină zi, o mașină a fost furată de pe o stradă din Capitală. Ce greșeală uriașă a comis proprietarul vehiculului. Autorii acestui fapt au fost deja reținuți de poliție.

Mașină din Capitală, furată în plină zi de doi tineri fără permis

Cazul din Capitală a avut loc joia trecută, 22 februarie. Atunci, un cetățean a sunat la poliție și a spus că mașina sa, parcată la o adresă din Sectorul 3, a dispărut pur și simplu de pe stradă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au preluat rapid cazul. În urma cercetărilor efectuate în aceeași zi, polițiști de la Secția 11 Poliție au depistat în trafic autoturismul în cauză. Vehiculul era pe străzi, condus de către un tânăr de 22 de ani. În mașină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani.

În fapt, la data de 22 februarie 2024, un bărbat sesiza faptul că i-ar fi fost sustrasă maşina parcată la o adresă din Sectorul 3. În urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie au depistat în trafic, în aceeaşi zi, autoturismul în cauză, acesta fiind condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în maşină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, cazul fiind preluat de către Serviciul Furturi de Autohevicule”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Într-o primă fază, suspecții furtului au fost imobilizați și conduși la audieri. Cazul a fost preluat de către Serviciul Furturi de Autohevicule. Tot pe 22 februarie 2024, tinerii au reținuți pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

După o serie de cercetări, bărbatul de 36 de ani a fost cel bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Față de celălalt bărbat, s-a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ce greșeală a comis proprietarul mașinii furate din Capitală

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) explică faptul că persoana lăsată fără vehicul pentru câteva ore a comis o greșeală uriașă. Mai exact, cetățeanul a lăsat cheile în contact. Astfel, hoții au profitat de moment.

ADVERTISEMENT

Din cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani ar fi sustras mașina în jurul orei 09.30, folosind cheia adevărată care se afla în contact, apoi ar fi condus fără a poseda permis de conducere.

Ulterior, în aceeași zi, acesta ar fi încredințat-o tânărului de 22 de ani, deși cunoștea că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, moment în care a fost depistat în trafic, de către polițiști”, mai precizează DGMPB.

ADVERTISEMENT
Tags: