Life

Mașina electrică de la Tesla care va costa cât o Dacia Duster, cea mai mare lovitură pe piața auto europeană. Oamenii vor fi înnebuniți s-o cumpere

Mașina electrică de la Tesla care va costa cât o Dacia Duster. Aceasta poate fi cea mai mare lovitură de pe piața auto din Europa!
12.11.2023 | 07:40
Masina electrica de la Tesla care va costa cat o Dacia Duster cea mai mare lovitura pe piata auto europeana Oamenii vor fi innebuniti so cumpere
Mașina electrică de la Tesla care va costa cât o Dacia Duster. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Mașina electrică de la Tesla care va costa cât o Dacia Duster. Este cea mai mare lovitură de pe piața auto din Europa, iar oamenii cu siguranță vor vrea să o cumpere.

Mașina electrică de la Tesla care va costa cât o Dacia Duster

Tesla intenționează să producă o mașină electrică la fabrica sa de lângă Berlin și care să coste circa 25000 de euro.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți care așteaptă această lansare, mai ales având în vedere prețul mic. Deja se anunță că oamenii vor fi înnebuniți să o cumpere.

Deocamdată, informația nu a fost confirmată sau infirmată de oficialii de la Tesla. Această informație privind mașina electrică de la Tesla a fost oferită de niște surse apropiate companiei.

ADVERTISEMENT

Acestea nu au precizat însă și când ar putea începe producția pentru această mașină electrică ce poate da lovitura pe piața auto din Europa.

Prețul este similar cu cel al unei Dacia Duster. Costurile mașinii românești pornesc de la 24400 de euro și pot ajunge la aproape 25.000 de euro în funcție de specificațiile sale.

ADVERTISEMENT

Vehiculele electrice sunt mult mai scumpe decât cele cu combustibil normal. Iată că producătorii auto europeni vor să lanseze modele low cost fiind încurajate și de subvențiile guvernamentale pentru asemenea mașini.

În ceea ce privește Tesla, directorul său general, adică Elon Musk, a vizitat vineri fabrica Gruenheide, unde ar urma să se creeze noile mașini cu un cost redus, similar cu cel al Dacia Spring.

ADVERTISEMENT

Acesta a participat la un summit privind inteligența artificială, din Marea Britanie. El a mulțumit angajaților pentru eforturile lor. Tot atunci a anunțat și că în Germania se va produce această mașină electrică de 25000 de euro.

Este demn de precizat și faptul că la această fabrică din Germania este produs în acest moment modelul Y de la Tesla. Acesta este cel mai bine vândut vehicul electric din Europa.

ADVERTISEMENT