ADVERTISEMENT
Sport

Maşina lui Marius Şumudică, lovită de un troleibuz în Cluj. Reacția virulentă a antrenorului: „Nu am pene pe spate și nici nu sunt guțuman!”

Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost implicat într-un accident rutier uşor în Cluj Napoca.
Autor: Andrei David | 15.07.2021 | 19:15
Maşina lui Marius Şumudică, lovită de un troleibuz în Cluj. Reacția virulentă a antrenorului: „Nu am pene pe spate și nici nu sunt guțuman!”
Marius Şumudică a fost implicat într-un accident rutier în CLuj Napoca. FOTO: sportpictures.eu
15-07-2021
16:22

Reacție dură a lui Marius Șumudică după accidentul în care a fost implicat: „Nu sunt guțuman!”

Marius Șumudică a fost afectat de ceea ce s-a scris în legătură cu accidentul rutier în care a fost implicat la Cluj și a avut o ieșire nervoasă în timpul conferinței de presă de dinaintea partidei cu FC U Craiova 1948 de vineri, din prima etapă a Ligii 1.

„Vreau să fac un apel… Măi oameni buni, dacă nu v-aţi săturat de cancanuri… V-am spus de acum două luni, nu-l veţi mai avea pe Şumudică ăla de acum câţiva ani, ăla care să vină şi să fie pe toate paginile ziarelor şi să fie la toate televiziunile. Eu de două luni, aproape nu am mai intrat la nicio televiziune. Încerc să evit, să mă canalizez pe ceea ce am de făcut aici.

Nici nu au trecut 5 minute şi m-au sunat cei de acasă, erau speriaţi cu fel de fel de ştiri pe care le-au citit. Chiar pe un site de la Bucureşti a apărut că ‘Şumudică vinovat, a acroşat troleul’. Nu ştiu cum pot să acroşez troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor, troleul mă loveşte din spate şi mă aruncă doi metri şi spune că am acroşat. Dacă vor detalii, să se intereseze, să ia amiabila care s-a făcut şi în care conducătorul transportului în comun recunoaşte că a greşit şi îşi asumă toată vinovăţia.

Haideţi să nu mai destabilizăm, să nu mai dezinformăm lumea, să nu îi mai punem în cârcă lui Şumudică tot felul de probleme. V-am spus, sunt liniştit până la un moment dat. Atât timp cât mă atacă cineva şi apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte şi voi răspunde de fiecare dată, fiindcă n-am nici pene pe spate şi nu sunt nici guţuman”, a spus tehnicianul lui CFR Cluj.

Marius Şumudică nu trece printr-o perioadă prea norocoasă din viaţa lui în aceste zile. După ce a pierdut Supercupa României şi a trecut prin emoţii mari în preliminariile Ligii Campionilor, antrenorului lui CFR Cluj şi-a avariat şi maşina.

ADVERTISEMENT

Maşina lui Marius Şumudică, lovită de un troleibuz în Cluj Napoca

Tehnicianul a fost implicat într-un accident uşor în centrul oraşului Cluj Napoca. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un troleibuz în partea din stânga spate.

Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Calea Moţilor cu Petru Maior, în faţa Primăriei municipiului Cluj Napoca. Marius Şumudică era obligat să vireze la dreapta pe strada Petru Maior şi a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor care traversau.

ADVERTISEMENT

Troleibuzul 25 în acel loc îşi continuă drumul drept, pe Calea Moţilor, mijloacele de transport în comun fiind singurele care au voie să continue în acea intersecţie pe Calea Moţilor.

În acel momentul în care antrenorul clujenilor a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, troleibuzul aflat în spatele lui l-a acroşat provocându-i pagube la nivelul barei spate şi a stopului de pe stânga, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

ADVERTISEMENT

 

Maşina lui Marius Şumudică, lovită de un troleibuz în Cluj Napoca. FOTO: facebook
Maşina lui Marius Şumudică, lovită de un troleibuz în Cluj Napoca. FOTO: facebook

Marius Şumudică a coborât din maşină şi a purtat un dialog cu şoferul troleibuzului, după care şi-ar fi continuat drumul.

„Eu eram pe prima bandă și respectivul m-a acroșat. Nu este vina mea! Nu vreau să dezvolt subiectul mai mult, întrucât nu vreau să fac rău nimănui”, a declarat tehnicianul, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

A făcut accident şi în Bucureşti

Marius Şumudică nu este la primul incident rutier. În martie 2017, pe când era antrenorul Astrei Giurgiu, antrenorul a lovit din spate un alt participant la trafic, în zona Doamna Ghica din Capitală.

Şumudică îşi conducea maşina personală, un Range Rover, când cel din faţa sa a frânat. Surprins, antrenorul nu a reacţionat în timp util şi l-a lovit din spate, vina fiind a lui pentru că nu a respectat distanţa regulamentară.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nici în cazul accidentului din 2017 nimeni nu a fost rănit, ambele părţi alegându-se doar cu o sperietură şi un drum la service.

„Îmi pare rău că s-a întâmplat. Nu aveam viteză, cred că 30 hm/h, dar a frânat brusc și m-a luat prin surprindere. E vina mea. Mă bucur că nu e nimeni rănit și că doar ne-am speriat“, declara la momentul respectiv antrenorul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1