News

Mașina lui Sorin Ovidiu Bălan a ars ca o torță în noaptea de Revelion. Jurnalistul se afla în interiorul autoturismului

Sorin Ovidiu Bălan a avut parte de un Revelion cu peripeții, la intrarea în anul 2024. Mașina jurnalistului a luat foc, în timp ce acesta se deplasa între Predeal și Râșnov.
01.01.2024 | 22:35
Masina lui Sorin Ovidiu Balan a ars ca o torta in noaptea de Revelion Jurnalistul se afla in interiorul autoturismului
Sorin Ovidiu Bălan s-a fotografiat cu pompierii care i-au stins mașina, în noaptea dintre ani / Foto: Sorin Ovidiu Bălan Facebook
ADVERTISEMENT

Astfel cu doar câteva minute înainte de miezul nopții, Sorin Ovidiu Bălan supraveghea intervenția pompierilor care au sosit la câteva minute după ce proprietarul mașinii a apelat numărul special de urgență 112.

Cum și-a dat seama Sorin Ovidiu Bălan că mașina a luat foc

Bălan a explicat că mașina s-a aprins fără ca el să-și dea seama sau să dea vreun semn că are o disfuncționalitate.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să merg prin Brașov pentru că e mai aglomerat. Când m-am uitat în spate, că venea o mașină, am văzut că este ceață și zic: mă, cum poate să fie ceață în spatele mașinii, și în față nu.

După aia mi-am dat seama că este fum, s-a umplut cabina de fum, am avut foarte mare noroc că am nimerit cam la un kilometru de serpentinele alea, dacă eram mai aproape, era destul de rău”, a povestit Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Operatorul de la 112 l-a sfătuit să se depărteze de vehicul

Ulterior, jurnalistul a reușit să tragă pe dreapta, iar când a deschis capota, a avut senzația că se îneacă în fum.

”Am scos geanta din portbagaj și am sunat la 112. Mi-au dat primele indicații, să nu stau în apropierea mașinii, le-am spus că e pe motorină, nu era pericol să sară în aer”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan.

ADVERTISEMENT

Bălan a lăudat intervenția salvatorilor

Jurnalistul a înregistrat cu telefonul mobil intervenția autorităților, pe care le-a lăudat pentru promptitudine și profesionalism.

„După cum vedeți, după nici 10 minute a apărut o forță întreagă, poliția în față, pompierii, inclusiv un echipaj SMURD și s-au apucat de treabă. Au dat cu apă, au stins focul.

ADVERTISEMENT

Mașina e bună de dată la fier vechi acum, dar voiam să subliniez faptul că pompierii chiar își fac treaba, adică au stat, deși era Anul Nou, mai erau vreo 10 minute până la 12 noaptea, au stat până au văzut că numai are niciun fir de fum”, a mai declarat Sorin Ovidiu Bălan.

ADVERTISEMENT