Life

Mașinile fraților Tate, ridicate după ce au fost puse sub sechestru. Cât costă bolizii celor doi

O nouă lovitură pentru frații Tate. Celebrele mașini de lux ale acestora au ajuns să fie puse sub sechestru și ridicate. Valorea lor e de-a dreptul fabuloasă.
14.01.2023 | 12:21
Masinile fratilor Tate ridicate dupa ce au fost puse sub sechestru Cat costa bolizii celor doi
Mașinile de lux ale fraților Tate au fost ridicate și puse sub sechestru. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele se țin în lanț pentru celebrii frați Tate, iar de această dată, vizate sunt chiar mașinile lor de lux.

O nouă lovitură pentru Andrew și Tristan Tate

Finalul anului 2022 nu a fost unul prea norocos pentru cei doi frați milionari. Tristan și Andrew Tate a fost reținuți chiar pe 29 decembrie de către procurorii DIICOT, iar mai apoi, în ziua următoare, aceștia au fost arestați preventiv.

ADVERTISEMENT

Procurori DIICOT îi acuză pe cei doi frați de constituirea unui grup infracțional care avea ca scop traficul de persoane. Mai apoi, averea celor doi a ajuns să fie pusă sub sechestru, iar acum, în aceeași situație sunt și mașinile acestora.

Cei care îi urmăresc pe frații Tate știu cu siguranță că cei doi au o pasiune pentru bolizii de lux, drept urmare, valoarea totală a mașinilor acestora este ordinul sutelor de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Printre mașinile ridicate și puse sub sechestru se numără un Aston Martin Vanquish S Ultimate, a cărui valoare este de 250.000 de euro.

O altă mașină de lux pusă sub sechestru este un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă nu mai puțin de 360.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sub sechestru mai este și un BMW X6 M, de 30.000 de euro, dar și o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 de euro.

Mașinile de lux ale fraților Tate au fost ridicate

Conform datelor obținute până acum, și un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro a fost pus de asemenea sub sechestru.

ADVERTISEMENT

Totodată, în cursul zilei de sâmbătă, autoritățile au ajuns la locuința celor doi frați din Pipera și au ridicat aceste mașini. Surse au declarat pentru Gândul că una dintre acestea nici măcar nu avea revizia tehnică.

Este vorba despre BMW X6, care se întâmplă să fie și una dintre ”cele mai ieftine” mașini din garajul lui Andrew și Talisman Tate.

Ce se va întâmpla cu mașinile celor doi frați? Mai departe, anchetatorii urmează să stabilească ce prejudiciu au produs Andrew și Tristan Tate. Acesta urmează să fie recuperat din conturile celor doi, dar și din sumele obținute fie din vilele, fie din mașinile de lux care se află sub sechestru.

Ce avere au, de fapt, frații Tate

Asta se va întâmpla în cazu în care instanța va decide, definitiv, că Andrew și Tristan Tate sunt vinovați.

De cealaltă parte, cei doi frați vor să își recupereze vilele, dar și obiectele de lux, iar la număr sunt destul de multe. Conform Gândul, averea celor doi frați este alcătuită din nenumărate ceasuri de lux din aur, dar și mai bine de 10 terenuri și imobile.

De asemenea, cei doi dețin și 15 mașini, dar și sume de bani destul de mari, atât în euro, cât și în lei.

Tristan și Andrew Tate mai aveau și două kilograme de lingouri de aur, dar și părți sociale la diverse companii, care de asemenea se află sub sechestru.

Oricum ar fi, avocatul celor doi frați are în plan ca aceștia să recupereze totul. Acesta declara săptămâna trecută la Tribunalul București că va face tot posibilul în acest sens.

„Din punctul meu de vedere sunt la fel de relevante. Orice act considerat a fost emis nelegal împotriva unei persoane care se bucură de toate drepturile și libertățile urmează să fie atacat și instanța să tranșeze asupra legalității sau nelegalității acestui act”, a spus avocatul Eugen Vidineac.

În tot acest timp, tot mai multe acuzații la adresa celor doi ies la suprafață. Nu puține sunt cele care au relatat presei ce propuneri le-au făcut cei doi frați. Există și stenograme care confirmă cele întâmplate de asemenea.

ADVERTISEMENT
Tags: