Sport

Măsuri draconice de securitate la derby-ul FCSB – Dinamo: „Nu vor fi stewarzi slabi… Vor fi sportivi, nu șahiști”

FCSB a anunțat că va lua măsuri draconice de securitate pentru derby-ul cu Dinamo, care se va juca pe stadionul Ghencea.
13.07.2023 | 22:12
Masuri draconice de securitate la derbyul FCSB  Dinamo Nu vor fi stewarzi slabi Vor fi sportivi nu sahisti
Măsuri draconice de securitate la derby-ul FCSB - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a spus că FCSB va plăti orice eventuală pagubă care se va petrece pe stadionul Steaua, însă a dezvăluit că securitatea spectatorilor va fi asigurată de sportivi de performanță și de jandarmi.

Măsuri draconice de securitate la derby-ul FCSB – Dinamo

FCSB a anunțat măsuri draconice pentru derby-ul cu Dinamo, Mihai Stoica dezvăluind în ce fel s-a făcut pregătirea securității pentru confruntarea din etapa a doua a noului sezon. Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a lămurit clauza care putea bloca accesul FCSB-ului în Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a semnat, dar sunt încrezător, văd că e deschidere și mâine se va semna. Valeriu Argăseală a asistat la discuții, dar chiar cred că sunt soluții pentru orice, nu văd unde să fie probleme.

Orice pagubă care se va produce, deși sunt sigur că nu se va produce, dar absolut orice pagubă va fi plătită de noi. Dacă Dinamo își asumă să fie însoțită de suporteri, atunci își asumă și eventualele stricăciuni”.

ADVERTISEMENT

„Noi o vom plăti în secunda unu și apoi vom încasa de la Dinamo costurile. Vom organiza bine partida, pe toate palierele, inclusiv pe securitate.

Nu vom scoate multe bilete online, poate doar în zonele mai scumpe, dacă tot vor să cumpere bilete și să le dea foc cei de la CSA. E păcat pentru că ambele grupări au fost la un moment dat împreună, susținând această echipă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Vor fi sportivi, nu șahiști!”

„Dacă vor încerca să facă haos, vor trece peste discuțiile liderilor cu jandarmeria, jandarmeria își face foarte bine treaba. Nu vor fi stewarzi slabi, vor fi sportivi nu șahiști. Noi avem mulți sportivi și acum în rândul stewarzi.

Sportivi care sunt legitimaţi, noi avem foarte mulţi şi acum la stewarzi. Avem şi acum dublu campion de box, el este directorul firmei, de exemplu”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Nu vorbim de clanuri, vorbim de asigurarea ordinii pe stadion. Nu poţi să te baţi cu trupele speciale. Este o chestie care se face în premieră şi e normal să fie făcut aşa”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT