Life

Maurice Munteanu, dezvăluiri despre prieteni și micile plăceri. Cu cine se înțelege cel mai bine

Maurice Munteanu face declarații legat de prieteni și pasiuni. Pe cine se bazează cel mai mult cunoscutul fashion editor.
27.09.2022 | 08:10
Maurice Munteanu dezvaluiri despre prieteni si micile placeri Cu cine se intelege cel mai bine
Maurice Munteanu, declarații legat de prieteni și pasiuni. Pe cine se bazează cel mai mult. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul jurat de la Bravo, ai stil a făcut câteva dezvăluiri despre prieteni și micile plăceri. Cu cine se înțelege cel mai bine vedeta de la Kanal D, chiar dacă nu a mai vorbit cu persoana respectivă în ultimele două luni.

Maurice Munteanu, declarații legat de prieteni și pasiuni. Pe cine se bazează cel mai mult

Maurice Munteanu a vorbit foarte sincer și deschis despre cercul său de prieteni și despre persoana pe care se bazează cel mai mult. Bloggerul de modă are o relație specială cu o colegă de breaslă, precizând că are foarte puțini amici.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred neapărat în ce înseamnă star sistem, încerc să stau destul de departe de treaba asta. Prietenii mei, patru la număr, sunt oameni extrem de normali.

Universul meu încerc să îl țin departe de treaba asta, pentru că îmi place să îmi țin viața cât mai privată. Persoana cu care rezonez foarte bine, îmi este foarte dor de ea, nu am mai văzut-o de două luni de zile, Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Pisica mea, te ador, te iubesc, așa cum spui tu și ne revedem curând”, a declarat Maurice Munteanu pentru wowbiz.ro.

Maurice Munteanu, despre micile plăceri. Ce adoră

Maurice Munteanu este celebru datorită editorialelor pe care le realizează de ani buni legat de modă, însă are și alte pasiuni. Una dintre micile plăceri ale juratului de la Bravo, ai stil este lectura.

ADVERTISEMENT

Cărțile îl fac pe blogger să uite de tot și mai ales, să piardă noțiunea timpului. Vedeta de la Kanal D poate sta o zi întreagă în pat să citească ceva ce îi place, fără să fie atent la ce se petrece în preajma sa.

„Chestia care îmi produce cea mai mare plăcere este să pot sta o zi întreagă în pat, fără să mă dau jos, doar pentru a-mi face cafea eventual și să citesc, fără să răspund la telefon, fără să îmi bipăie whatsapp-ul.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu să stau în pat 18-20 de ore și să citesc. Atât”, a mai spus Maurice Munteanu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT