Life

Maurice Munteanu, în mijlocul unui scandal imens la Bravo, ai stil! Concurenta protejată de el, prinsă că ar fi copiat ținute!

Maurice Munteanu s-a trezit cu tot felul de acuzații din partea fanilor Bravo, ai stil. Juratul, în opinia cârcotașilor, ar favoriza-o pe una din concurente.
14.06.2023 | 15:00
Maurice Munteanu in mijlocul unui scandal imens la Bravo ai stil Concurenta protejata de el prinsa ca ar fi copiat tinute
Maurice Munteanu, acuzat că o favorizează pe Maria de la Bravo, ai stil. Foto-montaj FANATIK. Surse foto: Kanal D2/ Instagram
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu e în vizorul tuturor, în acest sezon de la Bravo, ai stil, difuzat de Kanal D2! Juratul e ținta fanilor mai ales după apariția Mariei în concurs.

Maurice Munteanu și Maria de la Bravo, ai stil! i-au înfuriat pe telespectatori!

Telespectatorii sunt tot mai indignați de felul în care se desfășoară actuala ediție. Multe din veteranele show-ului au părăsit concursul, rând pe rând. La această oră, sunt prezente doar Iris și Andreea dintre cele care se află de la început.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, după câteva săptămâni bune, în scenă și-a făcut apariția Maria. Este vorba despre o tânără care se dedică modei, despre care au apărut tot felul de controverse. Cea mai mare, de departe, are legătură fix cu juratul Maurice Munteanu.

Maria a fost lăudată aproape ediție de ediție. Maurice Munteanu i-a spus, la un moment dat, că e ceva mai bună concurentă din toate sezoanele. (Suntem curioși ce ar spune dubla câștigătoare Silvia Popescu sau Marisa Paloma despre asta). Tânăra, suspectă că ar fi ajutată de stiliști, ea însăși prezentându-se ca fiind fashion designer, deține un atelier de creație.

ADVERTISEMENT

Maria a purtat aceeași rochie în care a apărut Gina Chirilă într-o reclamă. Outfit-ul, creat de… Maurice Munteanu!

Unii dintre telespectatori văd suspecte jurizările lui Maurice Munteanu atunci când Maria se prezintă în fața celor trei experți în modă. Un lucru de-a dreptul inedit, scandalos pentru fani, a fost apariția acesteia într-o gală cu o rochie identică pe care Gina Chirilă a purtat-o în reclama de la Motorola.

Că a purtat și partenera lui Bogdan Vlădău acea rochie poate fi doar o coincidență, dar dacă vă spunem că look-ul a fost compus de… Maurice Munteanu, totul capătă un alt sens.

ADVERTISEMENT

Are Maria, la 22 de ani, veleități atât de mari încât să o nimerească de fiecare dată sau e altceva la mijloc? Aceasta e întrebarea pe care fanii înfocați ai show-ului o tot pun pe rețelele de socializare de ceva săptămâni. De altfel, la un moment dat, una din fostele concurente, Constanția, a insinuat că Maria ar fi ajutată, însă niciunul din jurați nu o a taxat-o.

Mai mult de atât, în momentul în care, în gala Fiesta, bruneta a apărut cu același look pe care i l-a conceput Maurice Munteanu Ginei Chirilă, juratul a fost extrem de impresionat… Ca și cum ar fi văzut respectiva rochie pentru prima oară…

ADVERTISEMENT

Și la Gala „Regi și Regine”, Maria a avut o ținută unu la unu, ”inspirată” de pe net

E drept, nu știm când a filmat Gina Chirilă videoclipul pentru compania de telefonie mobilă. De asemenea, e un mare ”mister” și de unde a avut Maria inspirația să apară exact cu aceeași rochie în gală. Aceeași rochie, aceeași accesorizare, aceleași încălțări! Poate fi o pură coincidență, desigur!

Maria a mai fost în vizorul fanilor și pentru ținuta pe care a purtat-o în gala „Regi și Regine”. O ținută inspirată unu la unu! Asta, în condițiile în care jurații au spus, după ce Sorina a fost ajutată de Rux și Opulență și mustrată dur, că nu se mai acceptă outfituri copiate. Constanția a fost cea care a ținut să facă precizări despre respectiva gală, acum două săptămâni. A făcut-o înainte să fie eliminată.

Constanția a dat-o de gol pe Maria, după ce Maurice Munteanu a criticat-o pentru ceva ce a făcut și ea

„Internauții observă tot. Tot ce copiezi. Maria, în prima gală”, a dezvăluit, în culise, Constanția. Tânăra, eliminată în mod suspect pentru mulți, mai ales după ce a început să o critice pe mult lăudata Maria, a izbucnit după ce ei i s-a atras atenția în Gala Fiesta că a venit cu un look copiat, iar Mariei, nu!

Maurice Munteanu a sărit atunci în apărarea Mariei. A spus că nu e ceva greșit ca fetele să se inspire din colecții celebre. După cum puteți observa, când Maria a fost prinsă cu mâța-n sac e vorba de inspirație. Când alte fete se inspiră, sunt taxate ca niște hoațe!

„Motivul este că nu s-a mai atras atenția asupra faptului că a fost o ținută copiată unu la unu”, a spus Constanția, după Gala Fiesta. Maurice s-a apărat imediat, având în vedere că Mariei i-a dat 5 puncte, deși avea același outfit cu al Ginei Chirilă, de care juratul s-a ocupat personal pentru reclama mai sus amintită.

Maurice Munteanu a apărat-o pe Maria, cu toate că a venit și ea, în gală, cu o ținută care s-a mai văzut

„În toate sezoanele concurentele s-au inspirat din colecții celebre. Ce ne deranjează pe noi și taxăm este momentul în care aflăm că o concurentă nu duce până la capăt aceste idei, ci este îmbrăcată de altcineva. Nu faptul că apelează la un designer să îi dea o geantă, un cercel”, a spus Maurice Munteanu, în apărarea Mariei, în urma afirmațiilor făcute de Constanția.

Și cu privire la prietenul ei au apărut câteva confuzii. Aceasta a spus că partenerul ei activează în modă, dar se ocupă mai mult de costume bărbătești. După care, într-o altă emisiune, la machiaj, a spus că își face singură ținutele și că o ajută, într-adevăr, și iubitul ei: „Chiar le fac complet singură… Bine, cu prietenul meu, dar n-are nicio treabă”.

maria bravo ai stil gina chirilă maurice munteanu kanal d2
Fotografii sus: Gina Chirilă, în outfitul creat de Maurice Munteanu pentru reclama la Motorola (stânga), dreapta, Maria, în gala Fiesta, cu exact același look; Jos: Maria, ținută ”inspirată” de pe net, unu la unu, în gala Regi și Regine

Și-a copiat Maria și lucrarea de licență?

Dar asta nu e tot! Concurenta care i-a intrat în grații lui Maurice Munteanu a fost acuzată, de aceeași Constanția, cu care a fost colegă de facultate, că și-a copiat până și lucrarea de licență!

„Știu că și-a copiat lucrarea de licență, pentru că am văzut poza de inspirație”, este acuzația lansată de Constanția. Maria a refuzat să comenteze acest subiect. A zis doar că e o aberație totală.

Revenind la Maurice Munteanu, cel care o laudă constant pe Maria, fanii emisiunii au și ei un cuvânt de spus. Iată, mai jos, doar câteva din vociferările din mediul online!

Fanii, revoltați din cauza aparițiilor concurentei de la Bravo, ai Stil!

„V-a plăcut ce a răspuns când a fost întrebată în ce domeniu lucrează prietenul ei? După o bâlbâială, cică în domeniul costumelor bărbătești!; E cel mai prost sezon ever! Scoateți fetele vechi, cu ținute bune, care au muncit pe brânci. Apoi băgați niște papițoaice!

Ați greșit total strategia acestui sezon. De juratul constant isterizat (n.r.: referire la Maurice Munteanu), ce să mai spunem? Dați-i niște calmante! A ajuns greu de suportat!; 

Maria apare din neant și are ținute excepționale întotdeauna fără să își pună careva vreun semn de întrebare. Săraca Sorina a fost făcută de tot râsul că ar fi avut o legătură cu Rux și Opulență”, sunt doar câteva dintre comentariile pline de revoltă ale telespectatorilor, cu privire la Maria și felul în care se jurizează acest sezon.

ADVERTISEMENT