Pariuri sportive

Max Profețiile lui Dragomir la etapa din week-end. Pronostic interesant la Farul – CFR Cluj

Etapa cu numărul 29 din SuperLiga, penultima, are loc în weekend-ul care urmează, iar Dumitru Dragomir ne-a oferit, ca de obicei, pronosticurile sale extrem de interesante.
29.02.2024 | 19:07
Max Profetiile lui Dragomir la etapa din weekend Pronostic interesant la Farul  CFR Cluj
Max Profețiile lui Dragomir pentru etapa 29. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa 29 din SuperLiga, penultima a sezonului regular, e programată în intervalul vineri, 1 martie – luni, 4 martie, și ar putea clarifica în mare parte lupta pentru ocuparea ultimelor poziții care duc în play-off.

Profețiile lui Dumitru Dragomir pentru etapa 29 din SuperLiga. Ce rezultat surprinzător „vede” la Farul – CFR Cluj

Penultima etapă a sezonului regular din SuperLiga programează câteva partide extrem de interesante și, totodată, decisive în privința configurării finale a clasamentului înaintea începerii play-off-ului și a play-out-ului.

ADVERTISEMENT

Dacă în partea superioară a clasamentului, Rapid și CFR Cluj, urmăritoarele liderului FCSB, au meciuri extrem de grele în deplasare cu Universitatea Craiova și Farul, în subsol avem o adevărată „finală” la retrogradare, Poli Iași – Dinamo.

„Hai să vedem ce pariem în etapa 29, din weekend, penultima… Poli Iași – Dinamo, meciul retrogradării”, a deschis moderatorul Horia Ivanovici „concursul” de pronosticuri cu Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce se trasnmite LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

„1 solist”, pronostic cu o cotă de 2,65, a răspuns Dragomir fără ezitare, stârnind mirarea moderatorului: „Îi bate Iașul?”. „Oracolul” nu s-a dat bătut, ba chiar și-a argumentat alegerea: „Grozavu e unul dintre cei mai buni antrenori din țară la această oră. Vă spun eu precis. Și serios, și bun. Nu are deloc echipă, dar face treabă”.

„Farul – CFR Cluj. Hagi contra Mutu, naș contra fin”, a continuat seria provocărilor, la care Dragomir a răspuns direct cu un „2 solist”, la o cotă de 2,55. „Bate CFR-ul? Îl bate Mutu pe Hagi?”, a vrut să fie sigur Horia Ivanovici. „2 solist. Așa cred eu, ce tot mă mai întrebi?”, i-a replicat sigur pe el nea’ Mitică.

ADVERTISEMENT

Profeția lui Dumitru Dragomir pentru FCSB – Petrolul, din etapa 29 a SuperLigii

FCSB conduce cu autoritate sezonul regular din SuperLiga, iar în etapa 29 s-ar putea distanța și mai mult de Rapid. „Roș-albaștrii” au un meci teoretic mai ușor pe teren propriu cu Petrolul, în timp ce rivala Rapid se deplasează la Craiova, pentru un derby de foc cu Universitatea.

„1 solist, ce mai… Dar nu cred că le dă multe”, este alegerea fără ezitare a lui Dumitru Dragomir pentru FCSB – Petrolul, la o cotă de 1,63, convins că nimeni nu-i mai poate sta în cale în acest moment echipei patronată de Gigi Becali. Chiar dacă „roș-albaștrii” nu-l vor avea la dispoziție pe Olaru, eliminat în meciul cu FC Botoșani, și nici pe Pantea, accidentat grav la un antrenament.

ADVERTISEMENT

„Mamăăă, fii atent ce e acum… Universitatea Craiova – Rapid… Rotaru cu Rapid”, e ultima provocare lansată de Horia Ivanovici. „1 solist. Dar goluri puține. Nu mai am încredere în Rapid, pentru că acolo unde e scandal nu mai e performanță”, și-a justificat Dragomir alegerea de cotă 2,43 făcută la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce poate fi urmărită în premieră miercurea, de la 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

Profetiile lui Dumitru Dragomir pentru etapa 29

ADVERTISEMENT