Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Costel Gâlcă, lăudat de specialiștii Fanatik SuperLiga după Sepsi – U Craiova 1-3: „S-a văzut schimbarea. O mutare foarte bună”

Costel Gâlcă a debutat cu succes la Universitatea Craiova. Antrenorul român a fost extrem de lăudat după victoria oltenilor cu Sepsi, scor 3-1.
21.04.2024 | 22:00
Costel Galca laudat de specialistii Fanatik SuperLiga dupa Sepsi  U Craiova 13 Sa vazut schimbarea O mutare foarte buna
Costel Gâlcă a fost lăudat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA pentru debutul pe banca Universității Craiova.Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut o prestație spectaculoasă la meciul de debut al lui Costel Gâlcă în Bănie. Oltenii s-au impus categoric în deplasare cu Sepsi, scor 3-1, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Viorel Moldovan și Florin Gardoș susțin că venirea lui Costel Gâlcă s-a simțit izbitor în jocul oltenilor.

Viorel Moldovan, laude pentru Costel Gâlcă după debutul la Universitatea Craiova: „S-a văzut impactul în evoluția jucătorilor”

Universitatea Craiova a început în forță meciul cu Sepsi și a înscris prin Maldonado. Avantajul oltenilor a fost dublat în minutul 26 de către Andrei Ivan. Sepsi a redus din diferență prin Ștefănescu în finalul primei reprize, însă Houri a marcat și a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT

„Un debut pozitiv pentru Costel Gâlcă pe un teren complicat. Mi-a plăcut Craiova într-un 4-2-3-1 propus de către Costel Gâlcă. O linie de atac destul de dinamică. Ivan, după o perioadă îndelungată, reușește să înscrie. O prestație bună a echipei lui Costel Gâlcă.

Impactul a fost pozitiv vizavi de această schimbare. S-a văzut în evoluția jucătorilor și prin ceea ce au arătat în teren. Sunt 3 puncte importante în lupta pentru locul 2. Craiova a făcut o mutare foarte bună prin aducerea lui Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

„Am văzut o atitudine foarte bună din partea jucătorilor”

Acest lucru a impulsionat echipa, a transmis o altă stare jucătorilor. Am văzut o atitudine foarte bună din partea lor. Au alergat, Baiaram s-a apărat foarte bine în partea dreaptă. Ivan a fost disponibil la efort.

A fost implicare din partea jucătorilor, ceea ce aveau nevoie. Dar să nu fie la doar acest joc. Ne-au obișnuit cei de la Craiova cu astfel de momente, cu reacții și după au venit cu fluctuații. Dacă nu se făcea această schimbare, erau puține șansele pentru Craiova să prindă locul 2.

ADVERTISEMENT

Craiova a ajuns ușor la finalizare, din cauza vulnerabilităților din defensiva celor de la Sepsi. Au dat posibilitatea adversarilor să ajungă în astfel de situații destul de mult. Au ratat destul de mult. Cei de la Craiova au suferit în anumite momente, din cauza acestor ratări”, a declarat Viorel Moldovan, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Florin Gardoș anunță o luptă incendiară pentru cupele europene: „E greu să spui ce se va întâmpla”

Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în clasament după victoria cu Sepsi. Oltenii au 34 de puncte și au prima șansă pentru a termina pe a doua poziție în clasament în bătălia pentru Europa cu Farul, CFR Cluj, Rapid și Sepsi.

ADVERTISEMENT

„E clar că se poate întâmpla orice în ceea ce privește locul 2 la fel cum e și la retrogradare. E greu să spunem în momentul de față ce se va întâmpla. Gâlcă avea vestiar complicat și acolo (n.r. la FCSB). Erau Sânmărtean, Keșeru”, a spus și Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT