Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 19 februarie, ora 13:30! Cristi Coste și Dumitru Dragomir, spectacol înainte de U Cluj – FCSB

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 19 februarie, ora 13:30. Cristi Coste îl va avea în față pe inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
18.02.2024 | 15:39
MAX Profetiile lui Mitica luni 19 februarie ora 1330 Cristi Coste si Dumitru Dragomir spectacol inainte de U Cluj  FCSB
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 19 februarie, ora 13:30! Cristi Coste și Dumitru Dragomir, spectacol înainte de U Cluj - FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță cu o ediție incendiară luni, 19 februarie, ora 13:30, în direct și în exclusivitate doar pe FANATIK.RO. Dumitru Dragomir, unicul „Oracol” din fotbalul românesc, va sta față în față cu Cristi Coste. Va fi analizată în amănunt etapa cu numărul 26 din SuperLiga.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 19 februarie, ora 13:30! Cristi Coste și Dumitru Dragomir, spectacol înainte de U Cluj – FCSB

Show-ul marca FANATIK continuă luni, 19 februarie, ora 13:30 cu o nouă ediție de top a emisiunii MAX Profețiile lui Mitică. Cristi Coste și Dumitru Dragomir vor schimba pase la firul ierbii și vor pune lupa pe etapa cu numărul 26 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru obiective devine din ce în ce mai strânsă. Rapid s-a apropiat de lider, iar FCSB nu are voie să greșească împotriva lui U Cluj în meciul care închide runda. „Roș-albaștriii” au numeroase absențe. De asemenea, numeroase echipe se bat cu șanse reale la play-off în ultimele runde ale sezonului regulat.

Totodată, bătălia pentru evitarea retrogradării s-a aprins după victoria lui Dinamo cu Farul. Suspansul și tensiunea ajung la cote maxime pe măsură ce etapele se scurg. Dumitru Dragomir vine cu verdictul despre favorita la titlu, despre lupta la retrogradare și despre cei mai în formă jucători.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de top marca FANATIK va fi presărată cu dezvăluiri savuroase și povești incendiare din viața de film a lui Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în perioada 1996-2013.

MAX Profețiile lui Mitică pot fi urmărite, EXCLUSIV, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea se vede, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, luni, 19 februarie, ora 13:30

MAX Profețiile lui Mitică nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Cristi Coste și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, luni, 19 februarie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

Spectacolul marca FANATIK începe mai devreme de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAX Profețiile lui Mitică, cu mulți invitați de gală. Super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare vor fi ingredientele principale ale emisiunii. Invitații speciali ai lui Cristi Coste, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza în detaliu etapa a 26-a a campionatului intern.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Emisiunea tip podcast MAX Profețiile lui Mitică poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, LIVE și EXCLUSIV pe site-ul www.fanatik.ro. Momentele savuroase din emisiune vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea la calitate ireproșabilă și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

MAX Profețiile lui Mitică este un podcast cu real succes la public în care Dumitru Dragomir este provocat, față în față, 1 la 1, pe tema subiectelor momentului. MAX Profețiile lui Mitică are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 19 februarie 2024

ADVERTISEMENT